אשכול: סריוס מאס
צפיה בהודעה בודדת
ישן 12-10-07, 13:29   #14
LTP
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל LTP

ל-number 1 שמע אני גם משתמש בסיריוס מאס.. אבל זה אחרי שהבנתי איך משתמשים ואני די מבין בעיניין הזה.. אני יודע איך לעבוד ואיך לבנות תפריט שדי מתאים לי.. שמע אני במקומך קודם הייתי קורא מאמרים בישראלבודי לפני שהייתי קונה גיינרים (או תוספים בכלל) תקרא טיפה.. תבין במה אתה עוסק בכלל.. אם אתה מתעצל לקרוא אז במקום הכסף שאתה מוציא על הגיינר לך לגיל הוא ממש יעזור לך.. לי הוא עזר מאוד.. היום אחרי שאני מבין במה אני עוסק ואיך צריך להתאמן ולאכל אז זה הרבה יותר קל לי.. עצה שלי בנתיים אל תקנה גיינר.. תחכה טיפה עם זה.. תלמד טיפה תקרא טיפה ותאמין לי שזה רק יעזור לך... גם ככה לפי מה שהבנתי ממך יהיה לך מאוד קשה לשכנע את ההורים שלך.. אז במקום לריב איתם תנצל את הזמן הזה לקריאה..

ד"א סיריוס מאס זה גיינר פצצה.. ממולץ מאוד.. במיוחד לאקטומורפים.. זה גיינר מעולה לדעתי.. ולדעת כל אחד שדיברתי איתו.. אני מרגיש שינוים מאוד מהירים.. תוך שבועיים עליתי בקילו וחצי ואני מרגיש מעולה..

אהה ואם אתה עדיין רוצה לשכנע את ההורים שלך לקנות לך סיריוס מאס אז תנסה לעשות את החישוב שזה יוצא יותר זול.. חבר שלי עשה את החישוב הזה והוא גילה שזה יותר זול הגיינר מאשר האוכל הרגיל שאתה אוכל.. אם אתה לא יודע איך לחשב אז אתה יכול לשאול אני אענה לך בכיף רק אין לי כוח לרשום את זה עכשיו חח סורי..

ועוד משו אחד קטן.. זה שאתה לוקח את הגיינר לא מבטיח לך הצלחה.. אתה עדיין צריך תפריט מסודר ואימונים מסודרים.. בגלל זה אני ממליץ לך יותר ללכת לגיל מאשר לקנות גיינר..
ואם יהיה לך תפריט מסודר ותוכנית אימונים לא תיהיה סיבה שלא תעלה במשקל ובמאסה..
LTP מנותק   הגב עם ציטוט