ציטוט:
פורסם במקור על ידי eminemfan
מזדהה איתך אני גר בתוך בסיס צבאי,וכל המד'סניקיות כאלה טיפשות,היום איזה אחת בנתה תוכנית אימונים לחייל אחד אני כל האימון נקרע מצחוק.
|
מד"סניקים ומד"סניקיות, חבורה של מפגרים...
אבל מה אתה רוצה, לוקחים אותם לקורס של שבועיים להיות
מפעילי חדר כושר והם בטוחים שזהו, חודשיים איתם ואתה נותן פייט לג'יי קאטלר באולימפיה הבאה...
אין להם מושג, הבורות חוגגת, ועצה שלי: "כשמישהו שואל אותך תגיד "כן, שתיתי סטרואידים" ועכשיו אני הולך גם לדפוק איזה זריקה בטוסיק ומיד אח"כ למוסך של החימוש לדחוף ת'לחץ אוויר לתחת ולהתנפח, זה הכל אוויר, תיזהר לא לגעת בי שאני לא אתפוצץ בטעות ובכלל אם אני לא מתאמן שבוע זה הכל הופך לשומנים ואני הכי מת על אלה: "מסתכלים על איזה פוסטר של באדיבילדר (מהישנים שתלויים בחדרי כושר עתיקים) ואומרים: הייתי פעם ככה, בדיוק רק יותר קטן פיזית אבל סוס הייתי פעמיים כמוך, ככה יד כמו הרגל שלך, היייתי מחזיק דברים בין החזה..."
תקשיב טוב: אני סטודנט אחרי צבא ואני נתקל בלימודים בתגובות מפגרות לא פחות... תתנחם...
ככה זה יהיה תמיד...
ותתפלא, יש גם מדריכים "טבעיים" כאלה... שכל אחד מהם בטוח שהוא בדק את השפעות החלבון על גורי שימפנזות וזה הוכח שהוא הורס את הכבד, כליות, עצמות, מפרקים, טחול, מוח, שלא יעמוד לך הזין, שהביצים שלך יתכווצו וכו'...