צפיה בהודעה בודדת
ישן 22-11-06, 00:47   #80
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
אחי, מי החבר שלך שהיה איתנו על הבמה?
סיקרנת אותי.
ולגבי האדמור אין סיבה שיירשום לי בפרטי, אנחנו מדברים כל יום, ונפגשים כל שבוע, אני יודע את דעתו.
כתב את זה באינטרנט? בקטנה, לא עושה מזה עניין.
כמה הגיוני זה יהיה אם אני אעלב מזה שחבר טוב אמר לי שהתלת ראשי שלי "לא משהו"?
אז אמר.
כנראה עוד יהיו לנו שעות של ויכוחים ברוח טובה ודיונים פילוסופיים, לדאבונן של אשתי וחברה שלו, שאנחנו פשוט נאלצים "לייבש" אותן בכל מפגש משותף, כאשר הבאדי בילדינג הוא נושא השיחה היחיד ואנחנו לא רואים מסנטימטר...

אופיר ויואב כבר לא יהיו חברים, יש ביניהם יותר מידי דם רע עוד מלפני שהאשכול הזה בא לעולם, וכנראה שגם כרטיס ביקור על האדמור לא יהיה...חבל אבל לפעמים דברים יוצאים משליטה.
עזבו מלחמות עכשיו: החדשות החמות הן שבקרוב מתוכנן אימון משותף עם נעים, אלוף אלופי הצפון של נאבא ב 2005, אלוף הצפון של אי אף בי בי לאותה שנה (אני) ומר ישראל עד 70 לשנה זו (האדמור), באותו חדר כושר, וכשנצליח לארגן את זה אני מבטיח להעלות תמונות.
http://www.ironman.co.il/gallery/cpg...lbum=7&pos=301

עומר לנדאו הוא שותף שלי לאימונים ומעבר לבודיבילדינג אנחנו כמו אחים,והוא זה שהכניס אותי לכל הענין הזה של פיתוח גוף מההתחלה ואני גם יתחרה ב 2007 אני מקוה בקטגוריה של 19-21

בקשר לענין של יואב ואדמור..אם אתה מסביר את זה ככה אחי אז וואלה שיהיה לשתיהם לבריאות ואני לא יתערב אני פשוט בקטע הספציפי הזה קצת מבין את יואב אם למשל היה לעומר משהו להגיד לי בקשר לפיתוח גוף הוא היה אומר לי בפנים ולא פותח על זה נושא שלם בפורום,אבל זה לא משנה אני מעריך את אדמור מאוד ומאחל לשתיכם בהצלחה
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט