צפיה בהודעה בודדת
ישן 22-11-06, 00:03   #13
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
אני מעריך את החברות בינך ובין הניגרי,ואני מאוד מעריץ את ההשקעה שלך בפיתוח גוף ובהחלט היתרשמתי מהתמונות שלך בעבר ואני עדין מחכה לתמונות מאוף סיזן שלך שהבטחתה שתעלה
אבל עדין אני נוטה קצת להסכים אחי,הטענות שהיו לך כלפי ניגרי היו קצת מוגזמות לדעתי הייתה צריך להגיד לו את זה בפרטי ולא לרשום את זה בצורא כזאת כמו שרשמתה פה בפורום מול כולם ...

נ.ב
אני אומר לך את זה כי גם לי יש חבר ושותף לאימונים Di_Bol שגם התחרה בנאבא 2006 עד 70 קילו והוא תומך בי ואני תומך בו ואנחנו גם כמו אחים מעבר לפיתוח גוף ומתאמנים ביחד וגודלים ביחד והכל ,אבל עדין לא הייתי רוצה שהוא ירשום מה אני צריך לשפר ומה לא מפותח אצלי ושוכלם בפורום ידעו זה לפי דעתי ענין פרטי שצריך להיות בינך ובין ניגרי

אחלה לילה ובהצלחה אחי

אחי, מי החבר שלך שהיה איתנו על הבמה?
סיקרנת אותי.
ולגבי האדמור אין סיבה שיירשום לי בפרטי, אנחנו מדברים כל יום, ונפגשים כל שבוע, אני יודע את דעתו.
כתב את זה באינטרנט? בקטנה, לא עושה מזה עניין.
כמה הגיוני זה יהיה אם אני אעלב מזה שחבר טוב אמר לי שהתלת ראשי שלי "לא משהו"?
אז אמר.
כנראה עוד יהיו לנו שעות של ויכוחים ברוח טובה ודיונים פילוסופיים, לדאבונן של אשתי וחברה שלו, שאנחנו פשוט נאלצים "לייבש" אותן בכל מפגש משותף, כאשר הבאדי בילדינג הוא נושא השיחה היחיד ואנחנו לא רואים מסנטימטר...

אופיר ויואב כבר לא יהיו חברים, יש ביניהם יותר מידי דם רע עוד מלפני שהאשכול הזה בא לעולם, וכנראה שגם כרטיס ביקור על האדמור לא יהיה...חבל אבל לפעמים דברים יוצאים משליטה.
עזבו מלחמות עכשיו: החדשות החמות הן שבקרוב מתוכנן אימון משותף עם נעים, אלוף אלופי הצפון של נאבא ב 2005, אלוף הצפון של אי אף בי בי לאותה שנה (אני) ומר ישראל עד 70 לשנה זו (האדמור), באותו חדר כושר, וכשנצליח לארגן את זה אני מבטיח להעלות תמונות.
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט