ציטוט:
פורסם במקור על ידי gozal
אחי,בעיקרון אתה צודק אבל יש הבדל בין לשאול "כמה גרם חלבון לצרוך אחרי אימון?"(שזה איכשהוא בסדר אבל עדיין לא צריך לשאול כי יש את כל התשובות במאמרים) לבין לשאול "האם כוס חלב 1% יהרוס לי את החיטוב?"....אתה מבין,כאילו אנשים אשכרה לא חושבים לרגע אלא ישר רצים לפורום ושואלים כל דבר שצץ להם במוח...יש שאלות שלא צריך ידע אלא רק הגיון כדי לענות עליהם...
עוד שאלה שבחיים לא הצלחתי להבין זה-"סיימתי את האבקת חלבון שלי...איזה טעם כדאי לי לקנות עכשיו?" כאילו,כל אחד יגיד לך משהו אחר כי לכל אחד יש טעם אחר והעדפות אחרות...ומה שהכי מצחיק זה שבסוף אותו בחור יקנה את הטעם שהוא אוהב ולא משנה מה המליצו לו אז במקום לשאול אפשר פשוט לגשת לחנות ולבקש\לקנות דוגמית ולטעום בעצמך והופ....חסכנו עוד דיון מעצבן של 15 עמודים שב90% מהם רשומה המילה -"קרם עוגיות של אופטימום"...
זהו.
|
בקשר לחלק הראשון של ההודעה שלך אתה צודק, יש אנשים שפשוט רצים ושואלים שאלות מפגרות בלי לחשוב ולהבין, וזה בעיה, אבל שאלות רגילות כל אחד פה שאל, לא כולם התחילו מקצוענים.
בקשר לחלק השני לדעתי אתה טועה, אנשים רוצים המלצה על טעם (כמוני עכשיו) וברור שעל טעם ועל ריח אין מה להתווכח, אבל אם נותנים כיוון מסויים אז בסוף אולי ימליצו משהו שווה ונחמד, אחרי שאתה טועם הרבה סוגים של אבקות מן הסתם בא לך טעם חדש שיהיה טעים ולא איזה אבקת חלבון בטעם עץ (סריוס-מאס וניל), כי יש לך אתזה פאקין חודשיים, אז בא לך עצה, זה לגיטימי.