ציטוט:
פורסם במקור על ידי Nicolas
אתה מדבר אליהם כאילו הם לא בני אדם, אתה חושב שאם התעלמו מהם הם אז אנשים יפסיקו לשאול שאלות, כל יום משהו נכנס לעולם פיתוח גוף עם 0 ידע והוא רוצה לדעת קצת אז הוא שואל אנשים שכבר מנוסים ויש להם ידע
אם להפסיק לאנות על השאלות של אנשים אתה חושב שאנשים פשוט יפסיקו להכנס לעולם פיתוח הגוף
תמיד היו שאלות דפוקות עשכיו יש ומה לעשות יהו עוד
|
אחי,בעיקרון אתה צודק אבל יש הבדל בין לשאול "כמה גרם חלבון לצרוך אחרי אימון?"(שזה איכשהוא בסדר אבל עדיין לא צריך לשאול כי יש את כל התשובות במאמרים) לבין לשאול "האם כוס חלב 1% יהרוס לי את החיטוב?"....אתה מבין,כאילו אנשים אשכרה לא חושבים לרגע אלא ישר רצים לפורום ושואלים כל דבר שצץ להם במוח...יש שאלות שלא צריך ידע אלא רק הגיון כדי לענות עליהם...
עוד שאלה שבחיים לא הצלחתי להבין זה-"סיימתי את האבקת חלבון שלי...איזה טעם כדאי לי לקנות עכשיו?" כאילו,כל אחד יגיד לך משהו אחר כי לכל אחד יש טעם אחר והעדפות אחרות...ומה שהכי מצחיק זה שבסוף אותו בחור יקנה את הטעם שהוא אוהב ולא משנה מה המליצו לו אז במקום לשאול אפשר פשוט לגשת לחנות ולבקש\לקנות דוגמית ולטעום בעצמך והופ....חסכנו עוד דיון מעצבן של 15 עמודים שב90% מהם רשומה המילה -"קרם עוגיות של אופטימום"...
זהו.