צפיה בהודעה בודדת
ישן 06-10-07, 00:38   #12
bigbit
מפתח גוף מתחרה

כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
שלח הודעה דרך ICQ אל bigbit

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shikoLM
זה כבר נהיה עצוב. כל פעם שבדיון כלשהו מדובר על מחקרים אתה מיד שולף את המשפט הזה בלי שפעם אחת הצגת באמת מחקר מנוגד.
במקום זה כמובן הרפרנס שלך הוא מגאזין מסחרי שממומן ברובו הגדול ע"י חברות תוספי מזון שבין ההמלצות שלו למציאות פעורה תהום.
זה שחברות מסוימות מייצרות תוספים בשילובים חדשים לא באמת אומר שהדבר מתרחש כמו שהם מציגות את זה (או במקרה הזה גם מגאזינים שממומנים ברובם ע"י חברות שכאלה), הדבר היחיד שזה אומר זה שהחברות האלה מסתמכות על צרכנים כמוך שחושבים שעצם העובדה שחברה מסויימת החליטה לייצר מוצר כלשהו מוכיח שאכן הדבר נכון.
בדיוק בשביל זה קיים האפיק המחקרי. רוב הנושאים כן נחקרו וברוב רובם קיים קונצנזוס, הניסיון להציג את הדברים בצורה שלכל מחקר יש מחקר מנוגד (בלי הציג את אותם מחקרים מנוגדים כביכול) ודרך זה להתייחס בביטול לסימוכין הוא מגוחך.
לא התבססתי רק על המגזין למרות שהמגזין עצמו התבסס על מחקר
אלא גם על מאמר ששון פורטל כתב והעלה את הנקודה הזאת ..
חוץ מזה אני לא מביא רפרנס כי אני לא שומר את הדברים במחשב אני קורא ועובר הלאה..חוץ מזה שגם אף אחד לא העלה פה סימוכין שמה שטענתי לא נכון אז למה אתה אומר שאני מתייחס בביטול למשהו שלא העלו לו סימוכין? זה רק מראה שאתה מחפש לתקוף אותי סתם בלי שום קשר למציאות אבל אני לא ארד לרמה הזאת
אני לא משועמם כמוך ואני לא אסתובב באינטרנט ואחפש מאמרים בשביל להוכיח לך משהו
אני לא צריך להוכיח כלום..אני יודע לבחור טוב טוב את המקורות ידע שלי ויש לי גם אנשי מקצוע שאני איתם בקשר טלפוני שאני מוודא את הדברים שחשובים לי..
בנתיים הידע שלי הוביל אותי לתוצאות..וזה הרפרנס הכי טוב שאני יכול לתת לך!!!