צפיה בהודעה בודדת
ישן 06-10-07, 00:35   #4
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
בהחלט מסכים עם כל מילה.
אני לוקח את הדברים האלה, ומוסיף את התוספת שלי: כן צריך להשקיע, כן אנחנו נוותר על דברים מסוימים, כן אנחנו פסיכים (!!) - אבל רעבאק יש לנו חיים יפים ומלאים.
אנחנו לא טמבלים שיושבים כל היום בבית.
יש לי עוד כל כך הרבה דברים חוץ מהבאדי בילדינג שממלאים אותי.
יחד עם זה הספורט בתוך הדם שלי.
ואני חי עם זה ועם זה יפה מאוד.
איזה כייף וואלה אנחנו חבורה של חולי נפש אבל כל עוד אנחנו אוהבים להיות כאלו ויודעים להנות מהחיים זה מה שחשוב
חולי נפש פשוט מאוד...
מחפשים בחורף להיות כמה שיותר ענקיים ובקיץ כמה שיותר חטובים זה טירוף?!?!?למה לא להראות נורמלי?!
אני קם בבוקר אני דוחס 120 גרם שיבולת שועל,2כפות חלבון,כוס חלב,2כפיות דבש,ובננה בבלנדר ושותה את הכל ??למה פשוט לט לאכול עוגה ולשתות קפה וללכת לעבודה?
אני בא לחדר כושר אם חולצה של POWERHOUSE GYM ובמשך כל האימון הדברים היחידים שיוצאים לי מהפה זה קולות של טרולים ומפלצות שצועקים בפראות למה לא לבוא לחדר כושר ולפטפט כמו שחיפידי ולעשות סט וחצי וללכת הבייתה?
אני ביום דוחס איזה 6-7 ארוחות שכוללות סה"כ :16 ביצים,2 קופסאות קוטג' חצי אחוז,כמה כוסות טובות של אורז או 0 תפוחי אדמה,שותה שייק פעמיםו800 גרם חזה עוף או הודו.
למה לא לאכול פשוט 3 ארוחות נורמליות בלי כל המסה של האוכל הזאת לאכול פרוסה מסכנה בבוקר בצהריים רגל קטנה של עוף אם קצת אורז וירק ובלילה חביתה מסריחה אם מלח?

למה...?כי אני פאקינט מטורף על הסדר יום הזה!!! ועל HARDCORE ואצלי אין רחמים ואין חשבון הולכים על משהו אז זה עד המוות או כמו שאבא שלי אמר לי..."לך עד הסוף תגיע ותיראה כמו שאלי האנה ניראה"

פושט תענוג להיות בודיבילדר חובבן או מקצועי הזמן יחליט אבל עדין בודיבילדר...
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט