יצא לי לראות את סטס פעמים בודדות ולדקות ספורות בלבד, אך אני יכול לומר שמהתרשמותי (האובייקטיבית) מדובר ראשית באחד האנשים הגדולים בארץ. שנית, באחד ממפתחי הגוף היפים (גנטית, כן? זה לא שהוא מדליק אותי או משהו...) שיש היום בישראל ובמידה ויתחרה עשוי להיות גם הטוב ביותר בארץ.
דבר אחד אני לא מבין, מדוע בכל פעם שמישהו מדבר או מעלה תמונה של איזשהו מפתח גוף חדש/לא מוכר כולם באופן אוטומטי משווים אותו למאור או למפתח גוף אחר ומגוננים בכל דרך על הבחירה שלהם.
פיתוח גוף זה ספורט מאוד מיוחד: לא תמיד המאסיבי ינצח, לא תמיד החטוב יותר ינצח, לפעמים הוותק לא יועיל לך, ולעיתים גם אם הואסטוס פריכטוס מיניאטוס נאוטילוס שלך עצום בגודלו זה לא מבטיח לך את המקום הראשון.
באותה המידה שטענתם שסטס עלול לאבד המון מאסה בדיאטה ורק אז יבין היכן עומד, כך ייתכן שלא יפחית ולו במתי מעט את היקפיו או מאסת שריריו בדיאטה. בל נשכח שאשליית החיטוב מאפילה על איבוד המאסה.
ייתכן שמאור יותר טוב וייתכן שסטס אבל לא זו הנקודה - הנקודה היא שהנה, פתאום צץ לו עוד מפתח גוף מרשים ביותר שמהווה איום חמור על כלל מפתחי הגוף בארץ באשר הם, ואנחנו במקום להשוות ולחפש נקודות חולשה, צריכים לשמוח ולצפות בקוצר רוח להצגה (המדהימה) הקרובה.
דבר קטן לסיום - סטס ענק ואדיר וגדול וכו'.. רק תוסיפו - בלי עין הרע.
:-)
|