04-10-07, 12:40
|
|
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
תקשיב ,להגיד שאין לו מושג ירוק זה מזלזל משהו ,הבנתי מלוליק שהבחור נורא נורא מקצועי ומאוד רציני בתחום,אז להגיד דברים כאלו זה יוצר רושם לא טוב .
אבל כמו שאמרת,זה בעייתי להשוות בין בן אדם שעדיין לא היתחרה לבין אנשים שהיתחרו כבר.
מאידך גם קשה להיתעלם מהמצב האיכותי יחסית של האוף סיזן של סטס ,הוא בחיטוב לא רע למסה שלו ולמשקל שלו (וסלח לי ,התמונה שלו עובד יד קידמית היא מהמרשימות שראיתי מכל באדיבילדר בארץ )
|
אולי הוא רציני ויודע, וזה סבבה, אבל אין לו מושג לגבי עצמו כל עוד שלא ניסה על הגוף שלו חיטוב תחרותי.
זה חתיכת גיהנום ומי שלא היה שם - לא יבין.
הוא גם לא יודע כמה מאסה יאבד - והוא יאבד יותר ממה שנדמה לו.
הוא לא יודע איזה פרופורציות יהיו לו, ורעבאק, ראינו רגליים בכלל?
מה זה יד קדמית מרשימה?
זה לא אומר כלום ושום דבר.
צריך לראות את היצירה בשלמותה (על הבמה אוף סיזן לא מעניין אותי) ואז לשפוט.
מרגיז אותי מאוד שמשווים בנאדם שלא התחרה לאנשים שאכלו חצץ בספורט הזה והביאו תוצאות.
בתיאוריה כל אחד הוא אלוף עולם - אבל בפועל קשה להם ויקר להם והם לא רוצים.
ושוב: יואב אתה יודע שאני אוהב אותך אבל להגיד שהבחור יעשה בית ספר למאור, זה אולי המשפט הכי דבילי ששמעתי מאז שאני בפורום.
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
|
|
|