צפיה בהודעה בודדת
ישן 04-10-07, 00:42   #100
VoRteX
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי idan1523
יאללה כול אחד פה ניהיה לי צדיק למה אתם חושבים שהיא הלכה עם לאונרדו? רק בשביל להתפרסם! אחרי המיליונים שהיא עושה עכשיו היא לא תצתרך לעבוד בחיים שלה וחוץ מזה אחרי שכול אחד במדינה ניהיה לי מינימום לוחם בגולני שחכתם ש1 מ4 לא עושים צבא! ואם תבדקו טוב טוב תראו שעוד הרבה יותר מתגייסים ויוצאים אחרי זה על 21 (ולא דיברנו על אלה שמוציאים 64 45 נפשי).
אבל מה דפוק בכול הסיפור? שבגלל שאיזה דוגמנית פתחה את הפה שלה פתאום זה צריך להיות בעמוד הראשון בידיעות! אפשר לחשוב מי היא בכלל? היא חושבת שהיא ראש ממשלה מה שהיא אומרת לא צריך לעניין אף אחד

היא לא רוצה לעשות צבא? שלא תעשה הפסד שלה, בעיה שלה אבל אני לא מבין מה זה שונה מספורטאי מצטיין שבה פעם בשבוע לשבת שעה ולגרד תביצים במקרה הרע במקרה הטוב לבוא פעם בשבועיים!
תאחלס זה בדיוק כמו לא לעשות צבא אז אם ספורטאי יכול לעשות כסף בגיל הזה למה שהיא לא תעשה?
כי הדוגמנית שער ראשון הזו תשפיע עכשיו על ילדות סוכניות הדוגמנות שיש כיום ואף אחת לא תרצה להתגייס כדי לקיים את הקריירה שלהם.
ומה? גם אני רוצה להתחיל בגיל 18 קריירה בהייטק, מה היא עשתה שמגיע לה פטור משירות צבאי יותר ממני? סעמק ערס...
VoRteX מנותק   הגב עם ציטוט