צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-09-06, 10:55   #19
גולן
מנהל ראשי

הסמל האישי שלגולן

שלח הודעה דרך MSN אל גולן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Efi eLi
אוףףףף אנ'לא מבין את זה! אני מתאמן כבר חצי שנה ולא מגיע להישגים...! כל מי שרואה אותי חושב שאני מתאמן גג חודש! חוץ מחזה וקצת גב שום שריר לא גדל באופן רציני!
איזה דבר מעפן! אני בן 16 וחצי שוקל 67 עם היקף בייספס של 31 בסך הכל! והיקף ארבע ראשי רק 52...ואני עוד מזומורפ אוףףף לא מבין את זה!!!
תוכלו בבקשה להגיד לי מה עשיתי לא נכון?? זה מאוד יעזור לי!
אוקיי, התכנית שרשמת היא בסדר גמור, יש לך תדירות של פעמיים בשבוע, לא רשמת כמה סטים אבל אני מעריך שאתה שומר על 5-10 סטים לשריר שזה מצוין, שמור על טווח חזרות נמוך יחסית, אין לך צורך להגיע ל-15, תשאר על 6-12 לכל היותר.
בנוגע לתזונה שפה זה החלק הכי רציני, קודם כל הרשה לי לומר לך שאתה לא צריך שום תזונאי, ואלה שאומרים לך ללכת לתזונאי, הם סתם עצלנים!
אם אכלת עד היום 15 גרם חלבון בכל ארוחה, ויש לך 5 ארוחות, זה 75 גרם חלבון, בהנחה שאתה מאוד רזה, ובעל אחוזי שומן נמוכים, הייתי ממליץ לך להקפיץ את כמות האוכל לשמיים, מה זה אומר, קודם כל, חלבון הייתי מעלה לכיוון ה-120 גרם, פחמימות לכיוון ה-500 גרם ביום, ושומן לכיוון ה-100 גרם, זה ייתן לך 3380 קלוריות, כנס לאתר אולימפוס ושם תוכל לחשב קלוריות של כל המאכלים, תצמד לדברים הפשוטים שנח לך להתמיד בהם, כמו גבינות, טונה, חזה עוף, ביצים, אבקת חלבון, לחם, לחמניות, אורז, פסטה, תפוחי אדמה, שמן זית, אגוזים וכדומה...דברים פשוטים!!
במידה ואתה מתאמן הרבה זמן רצוף, כלומר כל החצי שנה, תבצע כעת שבוע וחצי מנוחה טוטלית מאימונים, פתח דף חדש עם תפריט חדש, תדאג שיהיה פחות או יותר את כמות הקלוריות שציינתי לך פה, תחזור לאימונים מחדש, ותאמין לי שתוך 8-10 שבועות אתה כבר תשים לב שגדלת!

בהצלחה
סינטרקס
סיינטרקס
אבקת חלבון
גולן מנותק   הגב עם ציטוט