צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-10-07, 12:38   #12
ran_z
חבר פעיל

הסמל האישי שלran_z

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Daniel-Barak
:):):):) בדיוק מה שבן דוד שלי אמר לי, והוא ממש הלחיץ אותי, אבל אז הוא הפנה אותי ל-2 חברים שלו שסיימו ת'תואר במקצוע הזה, יצאו כמובן לקצונה ישר (כל עתודאי חייב לעבור קורס קצינים ישר כשהוא מתגייס), והם אמרו לי שדווקא שם התנאים שלהם אחלה, ויש להם תעסוקה ושימוש שבמה שלמדו, וכמובן יחד עם מונחים צבאיים חדשים למדו עוד על מיני. מה שחשוב לי זה גם באזרחות שיש לזה שימוש.
קצינים בחיל הלוגיסטיקה שאני פגשתי הם האנשים הכי סתומים שצה"ל יחל לייצר, אני שירתתי בפיקוד דרום, כלומר שקצין הלוגיסטיקה של פיקוד דרום בדרגת אל"מ ישב אצלי בבסיס, אני יכול להגיד לך בוודאות שהוא וכל הסגנים והפמליה שלו אנשים דבילים מהשורה הראשונה.
בכלל אם היית רואה את רוב הסיכומים שהתבצעו לאחר מלחמת לבנון השניה שהוצאו לתקשורת, היית רואה שאחת הכשלים החמורים היתה ברמת הלוגיסטיקה, להמון המון המון המון חיילים היתה בעיית ציוד חמורה בשטח וחלקם לחמו עם הסניקרס שלהם מהבית, והיכן מקור הבעיה, בימ"חים (יחידות מחסני חירום), שכמובן באחריות הלוגיסטיקה. חבר טוב שלי שירת בימ"ח של מחנה נתן הוא היה מגיע לשם כל יום בתשע עושה כלום והולך ב2, וזה מראה משהו על המפקדים שלו.
אבל כמובן דניאל על תקח שום דבר ממה שאני או בן דוד שלך אומרים, כי עם אתה חושק למקצוע הזה באזרחות אז ההפך הוא הנכון, אני משוכנע שאפשר למצוא מקום עבודה מצויין באזרחות בתחום וכמובן להתקדם.

כשתבין...תגדל!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
ran_z מנותק   הגב עם ציטוט