אשכול: ישראל 2011
צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-11-06, 18:45   #71
ran_z
חבר פעיל

הסמל האישי שלran_z

ציטוט:
פורסם במקור על ידי slim shady
טוב..

א. לארה"ב יש יצרניות משלה שעוברות את רפא"ל בכמה עשרות מונים...(לוקהיד מרטין.בואינג וכו'...)....ארה"ב לא צריכה את ישראל פרט למוח היהודי ולהמצאות קטנות וחמודות ישראל ממציאה...וגם בשביל ניסווי בנשק...
ב. ועוד איך דרך טילם מכריעים מדינה...תראה איזה נזק עשו כמה קטיושות קטנות...ואני מתכוון קטטטננוווותתת.....תאר לך כמה נזק יעשו גדולות...מדויקות חכמות והרסניות יותר...תאר לך כמה כסף תאבד ישראל במלחמה כזאת...כסף שאחרי 20 שנה היא לא תצליח להחזיר...
ג. אתם מזמזלים בוחה של ארה"ב וישראל...ארה"ב עכשיו עומדת בפני פיתוחים שלא יהיו קיימין אצל איראן גם עוד 10 שנים...חלק גדול מפיתוחים אלה פותחו בעזרת ישראל ואף יגיעו אליה...פיתוחים כאלה יביאו יתרון עצוווווםם במלחמה נגד מדינה כמו איראן...אני בכלל לא מדבר על פיתוחים קודמים של לפני שנה שנתיים שגם אותם איראן אינה יכולה להשיג...

כל עוד ארה"ב איתנו אני מסיר דאגה מלבי...ברגע שהיא לא איתנו...אני צועק שמע ישראל ומנסה לשחות עד קפריסין...
:):):):) עד קפריסין? אני ההייתי שוחה עד לפלנד

ג'ון קנדי אמר לגולדה מאיר בפגישה ההיסטורית בינהם בבית הלבן שכל עוד ארה"ב קיימת לישראל לא יקרה שום דבר רע,
אין לך מושג עד כמה חשוב היה המשפט הזה, וזה רלוונטי גם היום להווה ולעתיד של המדינה שלנו.

כשתבין...תגדל!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
ran_z מנותק   הגב עם ציטוט