צפיה בהודעה בודדת
ישן 02-10-07, 23:02   #7
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Moshe
ההבדל ביני לבין אלי האנה , שאני לא מנסה לייצג ולנסות "לעשות" אירגון כזה או אחר של פיתוח גוף במדינה מעפנה כמו ישראל , כמו כן גם לא מנסה להוות דוגמה והוא כן אמור להוות כי הוא "זכה בתואר" (שוב נזכיר עקב הסינטול?).
ואני חושב שסינטול זה לאנשים חלשים , אין דבר כזה לא יכול עוד לעלות במסה , הם לא מימשו בשיט את מה שהם יכולים להגיע עם חומרים.
בקשר לזה שאני לא יודע להתבטא , אני סה"כ ותמיד אומר את האמת , מה שאנשים אחרים מפחדים לומר אבל חושבים בדיוק כמוני , לעומתך שאתה צבוע כי אתה מפחד לומר את האמת או לפחות מה שאתה חושב וגם כי אתה "מנסה להיות נחמד אל כולם ושכולם יאהבו אותך" , ומנסה "לרשום בשפה גבוה כדי שיחשבו שאתה כלי בפורום".
צר לי לאכזב אותך , אבל אתה מנסה יותר מידי.
וסתם כדי לעדכן אותך בקשר לספורט בחו"ל , ג'ודו מדליות זהב , ערד וכסף.
גלישה , מדליה אולימפית ראשונה לישראל , זהב טהור.
כדורסל , אלופי אירופה מספר רב של פעמים.
הישראלים שמשחקים כדורגל בחו"ל , בינהם בניון בליברפול ,דודו אווט בספרד ועוד שלל כאלה ואחרים.
שלא נדבר בכלל על הנכים באולימפיידה שחזרו עם כמה מדליות זהב וכמה עשרות כסף, ואני יכול להמשיך אין סוף.
בקשר "לעין המקצועית שלי" , אף פעם לא טענתי שיש לי ואני גם לא אגיד זאת לעולם.
בקשר לזה שאני מטרד ולא תורם שום דבר לאתר , תפתח פורום תזונה ותוספים או פורום אימונים תחפש הודעות שלי , תראה כבר מי מטרד פה ומי לא, לעומתך שכל הודעה שנייה שלך זה משהו שאמור להיות מצחיק אבל כבר ממזמן לא , או איזה הודעת סליחה או "ביקורת" על איזה מפתח גוף כזה או אחר.
בקשר לזה שאני לא מתאמן , מה לך ולחיים האישיים שלי? , מאיפה לך מה אני עושה ומה לא? , ואם אני לא מתאמן אז למה? , אני רק יכול לומר שלא כולם כמוך מדליקים ממטרה בצבא וחוזרים הביתה ל10 ארוחות ביום שלהם ולאימון היומי שלהם , לאנשים יש דבר אחרים לעשות בחיים.
שיהיה לך יום טוב.
זה היה אמור לעקוץ נכון ? חלש אח שלי ,חלש ביותר.

נפרק את זה נקודה נקודה :

בנוגע לתרומה שלך לפורום :כן יש לך ידע ,וכן אתה עונה לאנשים ,אבל אני מעדיף פורום של משתמשים שלא יודעים כלום ,מאשר אנשים כמוך ...חרשת מאמרים אבל מאמר אחד בנושא של "איך לדאוג שלא תהיה לי אישיות של זין " לא מצאת . כל הכבוד שאתה קורא בפורום של לייל ,וכל הכבוד שאתה דואג להיתעניין ,אבל כל התרומה הזאת לא שווה כלום כשאתה לא יודע להיתנהג

בנוגע לתרומה שלי בפורום ? איך אני יכול לתרום שחצי מהזמן אני צריך לנקות את החרא שאנשים כמוך מפזרים לי ,אני מתעסק במשמעת כל כך הרבה בזמן האחרון שלא ראיתי את פורום "אימונים" כבר חודש .הבעיה עם אנשים כמוך זה שאת הכל אתם עושים ממש על הגבול הדק של חוקי הפורום ,אז אין לי (עדיין ) לגיטימציה להעיף אותך ,אבל אני מודיע לך רישמית ,ברגע שאתה נותן לי סיבה לגיטימית ? אני נותן לך באן לכל כך הרבה זמן ,שקרייזלר יתחרה כבר בארנולד קלאסיק עד שאתה תחזור לפורום.

בנוגע לשרות הצבאי שלי : מה אכפת לך מה אני עושה בצבא ? יכולתי גם לצאת מאוד בקלות אבל בחרתי להיתגייס ,וכן נלחמתי כדי שיהיו לי תנאים טובים להמשיך לעסוק בספורט שאני אוהב ,זה לא משהו שמזלזלים בו ,מבחינתי הצבא מהווה מכשול ,אז עשיתי את מה שצריך כדי להיתגבר עליו ,אני אמור לוותר על הספורט שלי בגלל שאני חייב לתת 3 שנים ? לא ,אני אתן 3 שנים ,אבל בתנאים שלי

ואתה צודק ,היתעלמתי מהרבה הישגים בספורט הישראלי,פה אין ויכוח.

בנוגע לזה שאתה "רק אומר את האמת " : נכון זכותך להגיד את דעתך ,אבל יש דרך להיתבטא, ועם כל האינטלקט שלך ,וכל הידע שלך ,וכל הפוזה שלך,הצורת ביטוי שלך תת רמה ...יכולת להגיד את ההערות על הסינטול (ואין ויכוח שיש לזה מקום לדיון ) בצורה הרבה יותר מתורבתת ,וזאת לא
פעם ראשונה ....

אהבתי גם את העובדה שמשום מה אתה מרגיש שיש מקום לזלזל בזה שבחרתי להיתמסר לתחום שאני אוהב " יש לאנשים דברים אחרים לעשות בחיים " ,נכון ,לא כל אחד באדיבילדר,אני מזלזל בך על זה שאתה לא רוצה להיות באדיבילדר? לא ,אומנם צורמת לי העובדה שאתה מרגיש שיש לך מקום לדבר בהרבה נושאים כשאתה לא מתאמן בכלל (עם כל הכבוד לידע האמפירי,אני לוקח ניסיון בשטח הרבה יותר בחשבון ) אבל אני מכבד את זכותך ...תזלזל בי עוד פעם אחת על סמך העובדה שאני החלטתי להיתמקצע בתחום שאני אוהב ? אני אפסיק להיות "מתורבת"

יום טוב לך...בעצם יודע מה ? שיהיה לך יום זוועה

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט