צפיה בהודעה בודדת
ישן 02-10-07, 21:26   #5
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Moshe
אז אני יכול לומר לך בפה שלם שאלי האנה אפס ואין אפס כמוהו בכל העולם הזה לא משנה מה הוא עשה על הפלנטה הזו , יש לו מוח של ילד בן 4 , ומתיימר להוות דוגמה , אבל הוא לא יודע להתבטא בשיט.
(הודעה שתמחק - כנראה)

אני הבן אדם האחרון שיגן על אלי האנה
אבל גם אתה משה לא יודע להיתבטא

אפס ? על סמך מה אפס ? כי הוא יצא על הפורום שלנו ? זה מה שעושה אותו אפס ?
אני לא אוהב את אלי האנה ,ואני לא יאהב אותו בעתיד ,אבל בחיית דינאק בן אדם,במדינה שהיא הפופיק של העולם ,שאף אחד לא עושה כלום בחו"ל באף ספורט (חוץ מטניס ואולי גולף ) אלי האנה לקח תחרות שהיא שם דבר באירופה ,ולא עשה את זה פעם אחת ,אלא 3 פעמים.

נכון שהוא לפעמים הוא מגזים בהיתנהגות שלו ובצורה שהוא מתבטא (ותאמין לי שאני יודע את זה יותר מכולם ) אבל מר עולם זה פאקינג מר עולם ,ואתה ילד עם המון פוזה ,שכבר לא מתאמן ,שונא את הספורט ,ומבזבז לי את הסייברספייס בפורום ,לא היה צורך ולא היה מקום ליציאה הזאת על אלי האנה ,בשירשור שקשור בכלל למרקוס רול (שדרך אגב ,הדעה שלך לגביו משקפת כמה שהעין ה"מקצועית " שלך צריכה אופטימטריסט ,בדחיפות ! ) ,אתה מגיב לשם של אלי האנה כמו תגובה אלרגית לעקיצות דבורים .

לפעמים נוצר לי הרושם שאתה רושם דברים רק כי להיתגרות בצוות המנהלים ובגולשי הפורום,אם באת לפה כדי להיות מטרד פשוט אל תבוא ,כי אתה ממש אבל ממש על הפיוז האחרון שנשאר לי.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט