02-10-07, 18:51
|
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי zidan
אני יודע למה אתה מתכוון,אני מכיר את זה,קודם כל עזוב את התשובות שלו ועזוב הכל,נתחיל מזה שגם הוא בנאדם,והידע שלו מוגבל אז יכול להיות שיש דברים שהוא לא יודע,או שהוא צריך לחפש במקורות/להתייעץ עם עוד רבנים,אתה מבין,תהיה ראש פתוח,"אל תגיד הנה אני יתפוס רב אני ידביק לו שאלות ותיראו איך הוא יוצא מפגר",למרות שאני יכול להביא לך רבנים שלא תצליח להתקיל,אבל לצורך העיניין,כולם בני אדם וכולם מוגבלים בדרך כלשהי,והם צריכים להתעייץ וכו'.(סתם הערתי את זה כדרך אגב).
יש הרבה רבנים שמשתמשים במשלים,ותשובות פילוספיות,כי פשוט אי אפשר להוכיח את קיום ה',כולם יודעים את זה,אני גם עברתי את זה עם רבנים,אז פשוט עזבתי את זה וחקרתי לבד,ועד עכשיו אני בודק וחוקר,אם זה חשוב לך אז תבדוק את הדת לעומק,אם סתם רצית להשפיל רב או שרצית לנקות את המצפון בכך שהוכחת שאין תשובות לשאלות שלך וה' לא קיים,אז תעזוב תנושא כי זה לא יוביל לשום מקום.
|
קבל תסיפור האימיתי.. אני נכנס לבית של חבר שלי אבא שלו קופץ עלי אומר לי בוא עכשיו לרב שאל אותו מה שאתה רוצה , אתה חוזר היום בתשובה .. הוא אמר לי תביא את השאלות הכי מסורבלות ועוקצניות שיש , לכן פתחתי את הפוסט הזה .. בתכלס זה לא שינה כלום ,אני עדין כופר 
|
|