אשכול: ישראל 2011
צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-11-06, 17:28   #46
slim shady
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלslim shady

שלח הודעה דרך MSN אל slim shady

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
כל מה שאמרת פה לא נכון.
על ידי פלוגה של צנחנים אי אפשר להכריע מדינה.
ובכלל מטוס שיכול להצניח לא יכול להתקרב לכזה איזור כי הוא יופל.
על מנת להכריע מדינה צריך פלישה קרקעית עצומה,זה לא יכול לקרות בין מדינות שיש שטח כזה ענקי בינהם, ולהזכיר לך שהגודל של איראן זה פי 200 אולי מהגודל של מדינת ישראל.
עוד משהו איראן לא רוצה שלום איראן רוצה לשרוד, הפעילות גרעין שלה היא בשביל להיות מאוזנת איתנו, כרגע היחסי כוחות נותנים לצד המערבי, ברגע ששני הצדדים חזקים שניהם ימנעו ממלחמה.
הוא אומר שהוא רוצה למחוק את ישראל בשביל להשיג את הכוח שאין לו מנשק ע"י דיבורים,כמו שברית המועצות עשתה עם ארה"ב לפני שהיתה לה עוד נשק גרעיני, הרי ברור לך שהכוח הגריעני של איראן לא משתווה לשלנו אפילו אם עוד מספר שנים תהיה לו יכולת.
אני לא דיברתי על פלוגה אחת של צנחנים תאר לך כמה חיילים יכולים לצנוח ממבנה של 20 הרקולסים סתם דוגמא...תאר לך כמה וזה רק מ"נגלה" אחת...המטוס לא חייב להנחית אותם בישראל...הם יכולים לנחות בסוריה...שתצטרף מן הסתם למלחמה זה ברור...ונאי לא מדבר רק על כוחות שיבואו בצורה כזאת....בקשר לזה שתיהיה מלחמה אני בטוח בזה...אם לא השנה אז שנה הבאה ואם לא שנה הבאה אז עוד 5 שנים....מחלמה תיהיה...
בקשר לטילי הגרעין...מה אני יגיד לך...אני מאמין שכשיהיה לו...אם יהיה לו....הוא מסוגל גם לשגר אחד...אבל מה שיותר מדאיג אותי זה הטילים הגדולים וארוכי הטווח שמגיעים לישראל בלי לאבד 500 קלוריות...נגד טילים כאלה בכמויות שיגיעו לישראל אין מה לעשות חוץ מלטוס ולהפציץ את המשגרים אם מהאוויר ואם בכוחות קרקעיים...
slim shady מנותק   הגב עם ציטוט