צפיה בהודעה בודדת
ישן 02-10-07, 12:19   #12
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Raffib
כבוד לגיל.
אחלה תמונות.
לגבי ההשואה בין שגיא למאור, ההשוואה לגיטימית, שניהם נראים טוב ומאוד פרופוציוניים.
לדעתי ברגע שמאור יעבור לחו"ל עם הגנטיקה שלו הוא לא יראה את שגיא ממטר. שגיא עובד בחו"ל מאור בארץ ומאור לא נופל ממנו כמעט. אז על אחת כמה וכמה כשמאור יעבור לחו"ל.
מאור הוא אחד הבאדי בילדרים הכי פרופורציונים ואסטטים בארץ, הסיבה היחידה שהוא התחרה ב-ifbb ולא בנאבבא היא הרצון שלו להתחרות בחו"ל.

בכל מקרה לגבי שגיא הוא נראה מצויין ולא רואה את מייקל לואיס ממטר ומי שעדין חושב שמייקל לואיס הוא מפתח גוף שיחשוב שוב !! מייקל לואיס הוא אייטם שגורף כסף וזהו הוא נראה בסדר, אבל לא יותר מזה. בחו"ל אף אחד לא היה מסתכל עליו בכלל !

לגבי היפני הוא נראה ממש טוב לדעתי הוא כן יכול לשקול 76 ק"ג הוא פחות או יותר בגובה שלי 1.68 ואני שוקל 67-68 ק"ג והוא הרבה יותר גדול ממני, ככה שזה כן אפשרי.

לגבי היפרפלזיה אני מסכים אם ארבל גם אני מכירי את המחקר שבוצע על הפווארליפטרים והוכח שהתקיימה אצלם היפרפלזיה, כמובן שהדגישו שהדבר קורה במצבים גופניים מאוד ספציפים (כלומר לא בכל מצב זה קורה ולא אצל כל אחד במחקר זה קרה) ועם חומרים אדרוגנים חזקים מאוד.
חחחחחחחחח אך מייקל לואיס אחי...
אני בטוח שהוא רואה את הפוסטים פה בפורום וממידע אישי אני יודע שהוא קורא כאן ובוכה!!!! :laugh:
:):):):) הכל בגלל הספונסרים המפגרים שלו שעשו אותו מר עולם.
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט