צפיה בהודעה בודדת
ישן 02-10-07, 10:37   #2
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Raffib
כבוד לגיל.
אחלה תמונות.
לגבי ההשואה בין שגיא למאור, ההשוואה לגיטימית, שניהם נראים טוב ומאוד פרופוציוניים.
לדעתי ברגע שמאור יעבור לחו"ל עם הגנטיקה שלו הוא לא יראה את שגיא ממטר. שגיא עובד בחו"ל מאור בארץ ומאור לא נופל ממנו כמעט. אז על אחת כמה וכמה כשמאור יעבור לחו"ל.
מאור הוא אחד הבאדי בילדרים הכי פרופורציונים ואסטטים בארץ, הסיבה היחידה שהוא התחרה ב-ifbb ולא בנאבבא היא הרצון שלו להתחרות בחו"ל.

בכל מקרה לגבי שגיא הוא נראה מצויין ולא רואה את מייקל לואיס ממטר ומי שעדין חושב שמייקל לואיס הוא מפתח גוף שיחשוב שוב !! מייקל לואיס הוא אייטם שגורף כסף וזהו הוא נראה בסדר, אבל לא יותר מזה. בחו"ל אף אחד לא היה מסתכל עליו בכלל !

לגבי היפני הוא נראה ממש טוב לדעתי הוא כן יכול לשקול 76 ק"ג הוא פחות או יותר בגובה שלי 1.68 ואני שוקל 67-68 ק"ג והוא הרבה יותר גדול ממני, ככה שזה כן אפשרי.

לגבי היפרפלזיה אני מסכים אם ארבל גם אני מכירי את המחקר שבוצע על הפווארליפטרים והוכח שהתקיימה אצלם היפרפלזיה, כמובן שהדגישו שהדבר קורה במצבים גופניים מאוד ספציפים (כלומר לא בכל מצב זה קורה ולא אצל כל אחד במחקר זה קרה) ועם חומרים אדרוגנים חזקים מאוד.

מילים כדורבנות

ההשוואה בין שגיא לבין מאור היא יותר מלגיטימית, אבל יש בעיה אחת
אי אפשר לעשות השווואה אמיתית עד שהם לא עומדים אחד ליד השני ,בנוסף שגיא באוף סיזן ,ועומד ליד אדם לא גדול מדי (גיל אתה יודע שאני אוהב אותך ,אבל אתה קומפקטי וחמוד ) ,מה שמוסיף לאשליה שהוא "ענק " כרגע ,שימו אותו ליד באדיבילדר והוא נראה הרבה פחות מאסיבי. מעבר לכך ?התנאים שלהם שונים מאוד ,הפרסה של שגיא זה הגוף שלו ,משלמים לו כדי להיתאמן ולהראות כמו שהוא נראה ,הוא לא מטריד את עצמו בצרות של עבודה יום יומית כי יש לו ספונסר ומשלמים לו יפה יפה על צילומים ...השם שלו שווה כסף היום,והוא מנצל את זה עד הסוף, מאור להבדיל צריך לקרוע את התחת כדי שיהיה לו כסף לשרוד בתחום ,כמו כל מתחרה אחר בארץ. מצב לא פייר בכלל.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט