ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
הוא צודק ב100%. צקוטרופיה [או קופרופגיה, תלוי אם מדברים על הארנב או השפן] היא לא העלאת גרה, למקרה שאתה מתכוון להעלות את הטיעון הזה. מקור הביטוי העלאת גרה הוא במעלה הגרון, כיוון שהם מעלים את האוכל במעלה גרונם - ואין זה הדין במקרה של אכילת צואה.
אם אתה טוען שזו לא אותה החיה של ימינו - גם את זה אפשר להפריך, על פי תרגום השבעים.
יש קונטרס של דעת אמת על העניין, אתה מוזמן לקרוא אותו.
http://www.daatemet.org.il/articles/...m?article_id=3
|
משה,קראתי את הדעת האמת הזה(אני לא רוצה להכינס לדיון על הנושא,רק רציתי להעיר משהו),ולא הכרתי את הארגון הזה בכלל,לא הבנתי בהתחלה מה זה,אחרי קריאה קטנה הבנתי שזה ארגון "להשתחררות מהדת,ולהשגת נאורות..",בקיצור המשכתי לקרוא ובאמת דעתי התחילה להתערער קצת בקשר לדת,אבל אחרי זה ראיתי שהם מאוד מגמתיים ולמרות שהם מנסים להראות את שני הצדדים,הם בתכלס מראים צד אחד,אז לקחתי כמה סוגיות ובדקתי את הצד השני,ודעתי חזרה להיות כמו בהתחלה,הם לא מחדשים כלום,לכל טענה שלהם אפשר למצוא תשובה.
אבל חייב לציין שהם משקיעים בנושא,ונורא מתאמצים,ואולי הם ישכנעו אנשים תמימים שרואים לכאורה "עובדות" מוצקות נגד התנ"ך והדת,אבל מי שיבדוק את הטיעונים שלהם לעומק,יראה שהם טועים.
בכל מצב האתר הזה מעניין,אותי הוא רק חיזק..
(ואני לא שטוף מוח של רבנים ואנשי דת,אני לא בישיבה,לא לומד בכולל ולא כלום,הכל אני חוקר לבד.)
זהו,סתם רציתי להעיר את זה,אני לא רוצה להיכנס לנושא.