01-10-07, 23:38
|
|
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
בשביל בנות לא עשיתי ואני גם לא יעשה , בנות התלהבו מהגוף שלי כשהייתי גם בן 14 וחצי חטוב אש...אבל זה לא אומר כלום.
אני עושה את זה כי זה משהו שאני רגיל לעשות כבר מגיל 11 והאמת אני לא זוכר איך זה להעביר שבוע בלי לדפוק אימונים ולאכול כל שעתיים וחצי שלוש.
אני לא יודע עד כמה אתה מבין בנתונים והיקפים אחי :):):):) בוא נאמר שהתגובות של ''זה מוגזם'' התחילו לבוא כבר כשהייתי בכיתה י'...
אבל שמע בתכלס הכל תלוי אם אתה בשייפ או לא להיראות גדול מדי במצב של חיטוב וייבוש זה לא ריאלי כי צריך באמת אבל באמת הרבה מסת שריר בשביל להיות גדול מדי יבש וחטוב אש...
ויש חברה שדווקא מתלהבת מזה חבל על הזמן
|
גישה נכונה ובוגרת.
אכן, כשאדם חטוב נורא, גם אם הוא גדול, רוב האוכלסיה הנשית תתלהב ממנו.
אנחנו הרי לא מדברים כאן על מרקוס רול.
במאסה, יגידו לך שזה מוגזם, אבל רק בגלל שהם לא מבינים שמדובר בתהליך, או נכון יותר - לא מבינים כלום.
"להתאמן בשביל בנות" זו טעות גדולה.
אתה יכול לרצות להרשים בנות, זה בסדר גמור, אבל אתה צריך להתאמן בשביל עצמך.
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
|
|
|