צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-09-06, 05:16   #16
ברי צקלה
חבר פעיל

כללי:: לא הייתי פה הרבה שנים...
עוסק ב:: Experimental Neurooncology
חדר כושר: Y

ציטוט:
פורסם במקור על ידי compex
אני לא יודע עדיין, אני ניגש למבחני הרישוי של אונטריו.. אם אני אגור שם, אני עוד לא יודע. בכל מקרה, מה שאתה רוצה לספר לי אשמח מאוד מאוד מאוד לדעת. אם תרצה, תכתוב לי מייל.

תודה תודה תודה!

אריאל
קודם כל, אין לי את האימייל שלך.
אם אתה תיהיה באונטריו, אתה או שתיהיה בטורונטו- the university of toronto, או באוניברסיטאות אחרות, ששם תגלה ציוד הכי טוב שיש- אבל מלפני איזה 10 שנים, עכשיו הרפואה בטורונטו לא הכי מפותחת, לפני בערך כ10 שנים הרפואה הייתה מההכי מפותחות שיש בעולם. אני גרתי בטורונטו בערך כשנה וחצי. רוב הסיכויים שתיהיה בווטרלו- waterloo- אם אתה רוצה לחפש את זה, זה ליד kitchiner, ווטרלו זאת עיר דיי יפה, אני אוהב אותה, במיוחד בחורף המושלג שיש בה- זאת עיר עם מלההה אוניברסיטאות טובות- אני מכיר דיי הרבה אנשים שלמדו ועדיין לומדים שם, וזאת היא אוניברסיטה טובה. יש באזור הרבה נכים/ נכים נפשית, בגלל שיש בית חולים בישבילהם שם, ובקנדה הם הולכים חופשי כמו כל בן אדם אחר- זהו אזור של נכים, אז אל תחשוב שכל קנדה זה נכים!
הנייגרה פולס זה מרחק דיי קצר משם, אז כדאי לך לנסוע לשם. תלמד קודם כל את חוקי התנועה בקנדה, כדאי שלא תעשה תאונה- יש מצבים בהם אתה יכול לנסוע באדום!

האימייל שלי הוא:
theben220@hotmail.com
דבר איתי כבר שם.

בן.