צפיה בהודעה בודדת
ישן 01-10-07, 12:54   #20
ThaiB0X
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלThaiB0X
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 3,795
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
מה תה צוחק יענו? זה אימון של גג 25 דקות
לפי דעתי עדיף לך לפנות לאיזה גורם מוסמך ולא אנשים כמו טאיבוקס [בלי לזלזל] מהפורום. אנשים שאשכרה יוכלו להתאים לך גם תפריט וגם תוכנית אימונים שמיועדים לצרכים הספציפיים שלך (כי הם שונים ממרבית הצרכים של האנשים בפורום).
מה אתה רוצה? אני לא בניתי את התוכנית הזאת, היא לא שלי, ואין לי שום הסמכה. אני בחיים לא ימליץ למישהו על תוכנית שאני בניתי, שכן אני מנסה אותם אך ורק על עצמי.
התוכנית הזאת היא מפורסמת מאוד, של mark rippetoe מאמן הכושר הדגול, מיועדת בבסיסה לספורטאים (הנמצאים בשלב ההתחלה שלהם בתחום המשקולות, או יותר ספציפי, מתאמנים היכולים להעלות משקלים מאימון לאימון) המעוניינים לפתח כוח. שזה בדיוק המקרה עם רביב. תוכנית שהוכיחה את עצמה כבר עשרות שנים (הציבור הרחב התחיל להכיר אותה רק מיציאת הספר starting strength, אבל למעשה ריפטו אימן ספורטאים כך כבר עשרות שנים,וזה עבד).

http://www.startingstrength.com/authors.html
ThaiB0X מנותק   הגב עם ציטוט