צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-09-07, 19:38   #6
Judokan
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל Judokan שלח הודעה דרך MSN אל Judokan

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ThaiB0X
רביב נראה לי שלא הבנת אותי נכון,
את התוכנית הזאת אתה אמור לעשות 3 פעמים בשבוע, ככה שיוצא לך שבוע אחד ABA ושבוע שני BAB.
כמו שאמרתי לך לדעתי תשאיר את הסיבולת שריר לאימון כי אני מניח שאתה עובד עליה שם המון, או לפחות מספיק לקרבות זירה שלך. אני לדוגמא באימונים של האגרוף תאילנדי, כשהצטרפתי בזמנו אני זוכר שהרגשתי ת'שרירים שלי נשרפים מחומצת חלב במשך האימון, ולאט לאט השתפרתי בcapillarity, lactate generation וpain tolerance. ולא נראה לי שאני צריך שום סוג של אימון סיבולת מעבר למה שאני עושה שם. אני מניח שגם הסיבולת שאתה רוכש באימונים שלך מספיקים לקרבות שלך, שכן באימונים תמיד קשה יותר מבקרב (בלי קשר לקלישאה). קח לדוגמא את כל השחקני פוטבול המקצועיים שריפטו אימן, מעבר לסיבולת שהם רוכשים באימון עצמו של הפוטבול, הם עבדו רק על כוח בחדר כושר (לפי התוכנית שלו).
בכל מקרה, אם אתה מתעקש, אתה יכול לדחוס אימון FBW של כוח אחד בשבוע, ועוד אימון סיבולת FBW אחד בשבוע, וסלאמת עליכום, זאת תהיה האופציה הכי טובה מבחינתך, במידה ואתה מתעקש על אימוני סיבולת.

אגב - למתח ומקבילים לא כדאי שתגיע לכשל בתוכנית שלו. הם שם רק כתרגילי עזר ולא כתרגילים עיקריים, וזה יכול רק לדחוק את ההישגים שלך בתרגילים הראשיים של התוכנית. In fact, אתה לא צריך אותם בכלל.
אוקי, שוב תודה רבה לך
זהו סיימתי להתעקש על אימון סיבולת במכון כושר..
במילא פעם/פעמיים בשבוע אני נוסע עם המאמן למס' אימונים ושם כבר יהיה לי זמן לתרגילי כושר כמו:
שכיבת סמיכה קדמית, שכיבת סמיכה אחורית, סקווט ללא מוט / משקולות, כפיפות בטן וכו'
ובכל אחד מהתרגילים האלו אבצע 20-30 חזרות.

בכל מקרה אשמח לשלב מתח ומקבילים באימוני הכושר.. אז כמה חזרות וסטים עליי לבצע?
את אחד התרגילים האלו עליי לבצע בתחילת / אמצע / סוף האימון?

ודבר אחרון, אני מתכוון להגיע למכון כושר פעמיים בשבוע אז זה בסדר לעבוד עם התוכנית: יום חמישי A ויום שבת B ?
Judokan מנותק   הגב עם ציטוט