רביב נראה לי שלא הבנת אותי נכון,
את התוכנית הזאת אתה אמור לעשות 3 פעמים בשבוע, ככה שיוצא לך שבוע אחד ABA ושבוע שני BAB.
כמו שאמרתי לך לדעתי תשאיר את הסיבולת שריר לאימון כי אני מניח שאתה עובד עליה שם המון, או לפחות מספיק לקרבות זירה שלך. אני לדוגמא באימונים של האגרוף תאילנדי, כשהצטרפתי בזמנו אני זוכר שהרגשתי ת'שרירים שלי נשרפים מחומצת חלב במשך האימון, ולאט לאט השתפרתי בcapillarity, lactate generation וpain tolerance. ולא נראה לי שאני צריך שום סוג של אימון סיבולת מעבר למה שאני עושה שם. אני מניח שגם הסיבולת שאתה רוכש באימונים שלך מספיקים לקרבות שלך, שכן באימונים תמיד קשה יותר מבקרב (בלי קשר לקלישאה). קח לדוגמא את כל השחקני פוטבול המקצועיים שריפטו אימן, מעבר לסיבולת שהם רוכשים באימון עצמו של הפוטבול, הם עבדו רק על כוח בחדר כושר (לפי התוכנית שלו).
בכל מקרה, אם אתה מתעקש, אתה יכול לדחוס אימון FBW של כוח אחד בשבוע, ועוד אימון סיבולת FBW אחד בשבוע, וסלאמת עליכום, זאת תהיה האופציה הכי טובה מבחינתך, במידה ואתה מתעקש על אימוני סיבולת.
אגב - למתח ומקבילים לא כדאי שתגיע לכשל בתוכנית שלו. הם שם רק כתרגילי עזר ולא כתרגילים עיקריים, וזה יכול רק לדחוק את ההישגים שלך בתרגילים הראשיים של התוכנית. In fact, אתה לא צריך אותם בכלל.
|