ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
השרשור הוא על התחרות, אז אני מביע דיעה על התחרות - לגיטימי לגמרי. זה שהתגובה שלי היא מזלזלת או אנטי הדבר הזה, זה לא אומר ש"אסור" לי לכתוב פה או להגיב. זה פורום ואני יכול להגיב איזה תגובה שאני רוצה [כמובן שלא תהיה פרו-ערבית\נאצית וכל השיט הזה].
לדעתי זה בזבוז זמן מוחלט להשקיע כ"כ הרבה כסף, זמן ובריאות בשביל ספורט שאתה לא תתקדם ממנו בשיט ולא תראה ממנו אגורה [אלא אם כן אתה ברוך בכסף ואז תוכל גם להתחרות בחו"ל]. וואלה סבבה אתה עושה את זה בשביל הכיף, אתה נהנה מזה ידה ידה ידה, אבל מה הלאה? בסופו של דבר כל אחד שעוסק בספורט כלשהו אם זה כדורגל, כדורסל וכו' לא משקיע כסף, זמן ובריאות בשביל.... כלום. מי שהולך לשחק כדורגל הולך על זה עד הסוף, אני לא רואה אנשים שמשקיעים 6 אימונים בשבוע של כדורגל, כסף על מאמנים פרטיים וכו' בשביל לשחק בשכונה - לא ככה?
אם אתה הולך על זה אז תלך על זה עד הסוף, בארץ זה לא אפשרי. אם יש לך את הכסף אז טוס לחו"ל תתחיל סייקלים של GH וכל השיט הזה ותתחיל להתחרות ולעשות מזה כסף ולהיכנס לטופ, ולא לשחק בקקה בארץ.
וואלה מקווה שלא פגעתי באף אחד מהמתחרים שמתחרים בארץ, זו ממש אבל ממש לא הכוונה שלי. הם בעצמם כל ראיון אומרים שבארץ אי אפשר להתקדם וכו', אז למה הם ממשיכים לעסוק בזה בארץ? שיטוסו לחו"ל ויתחילו באמת להשיג מזה משהו. יש בארץ המון מפתחי גוף שעם החומרים הנכונים ועם התנאים הנכונים שאי אפשר להשיג בארץ יוכלו להגיע לרמות גבוהות מאוד בחו"ל.
|
תקשיב ,הבעיה שלי היא לא עם הדעה שלך ,הדעה שלך לגיטימית וזכותך לדעה הזאת,אני אומנם חולק עליה ,אבל זאת הדעה שלך ,הבעיה שלי זה המקום שבחרת להביע אותה ,בשירשור שמוקדש לתחרות זה לא המקום לפתוח דיון (שכבר נטחן עד רמת המיופיבריל ) לגבי הכדאיות של הספורט הזה ואם שווה לעשות בשבילו א' ב' ג' ...
זכותך באמת להגיד כל דבר בגבולות הטעם הטוב ,אבל רק בגלל שמותר לך ,לא אומר שאתה צריך