צפיה בהודעה בודדת
ישן 29-09-07, 15:43   #12
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אני בפורום הזה כי אני מפתח את הגוף שלי ותו לא. אני לא אוהב את הספורט התחרותי ובגלל זה גם בארץ אנ'לא אבוא לתחרויות, אין לי מה לראות חבורה של גברים בתחתונים שעושים פוזות וחבורה של אנשים צועקים להם ואואואואואו יאללה אואואוואוא קולולולולולו - לא עושה לי את זה.
אני אישית כן מעדיף גוף כמו של מייקל לואיס ולא גוף כמו של ג'אי והחבר'ה האלו. וואלה לדעתי חצי פה מהפורום לא הגיעו בכלל לרמה של מייקל לואיס. לא, אני לא אומר שהרמה של מייקל גבוהה אבל זו הרמה שאני שואף אליה (אולי קצת יותר, אבל זה העיקרון). אני כן הייתי רוצה להראות לדוגמא כמו עמית ספיר אבל אני יודע שמבחינתי אי אפשר להגיע לרמה כזאת בלי לאכול חומרים, אז אני אישית מעדיף שלא.

עוד סיבה למה זה בזבוז זמן לקום ב4 בבוקר היא שבספורט הזה אין כ"כ הפתעות ואין "דרמה", מה הדרמה פה? לראות את ויקטור לוקח ולא ג'אי? במשחק כדורסל\כדורגל יש אדרנלין, אתה "חי" את המשחק, אתה מעודד, אתה נכנס למתח, אתה מתבאס כשהקבוצה שלך מפסידה, אתה קופץ כשהיא מכניסה גול, מה םפה? אתה תשאג בבית ותצעק ואואואו קולולול אייווה כשג'אי יביא דאבל בייספס? אתה תהיה במתח ויהיה לך אדרנלין כשרוני יעלה לבמה?
בזבוז זמן נטו.

מהתגובה שלך אפשר פשוט להבין כמה אתה לא מחובר לספורט
הזילזול שלך בספורט פשוט נשפך מכל מילה .אשכרה היתעצבתי כשקראתי את זה

אתה יושב בבית רואה את התחרות ומנסה לשפוט בעצמך ,אתה יושב ונהנה לראות את התחרות כי זה נותן מוטיבציה לאימונים (כי לא כמוך ,חלקנו פה באמת שואפים להיתחרות מתישהו ) , מי שבאמת אוהב את הספורט ?רואה את מרטינז קולמן וקאטלר משווים פריסות גב ונופל מהכיסא כמו שאתה נופל מהטבעה של וינס קרטר

כל אחד וההעדפה שלו ....ואתם כאלו ילדים קטנים שאתם מצאתם את זה הכרחי להביע את הזילזול שלכם במקום שהוא הכי לא לעניין בעולם פאקינג שירשור שמוקדש לתחרות
תתבגרו קצת.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק