צפיה בהודעה בודדת
ישן 29-09-07, 12:59   #169
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

תודה על העדכונים, אהבתי מאוד את הפרשנות של ארבל, וגם של מני (למרות שהם לא הסכימו זה עם זה).
אני חייב לציין שהוכח שוב בפעם המי יודע כמה שישראלבאדי הוא האתר הישראלי העדכני הרלוונטי והיחיד שבאמת מכבד את הבאדי בילדינג.
נכון שיש אצלנו גם אשכולות ילדותיים ותגובות מפגרות וילדים קטנים - אבל אשכולות מעודכנים און ליין לאולימפיה - עם פרשנות אמיתית בזמן אמת - ולינקים לסרטונים ותמונות - זה אין בשום משום אחר!
לגבי התחרות, טרם ראיתי את כל החומר, אני לא נשארתי ער בלילה מסיבה אחת: אינני סומך יותר על כל העסק הזה של צפיה דרך האינטרנט בשידור חי - לאחר שאכלתי חצץ כשניסיתי לקלוט את הנבחרת האולימפית ביורו (מג'דלה תתפטר חתיכת פוליטיקאי בלירה!!!!).
סמכתי על הח'ברה שיביאו תמונות - וכמובן שהייתה לי סיבה טובה לעשות את זה.
ממה שכבר ראיתי, אכן רוני מאכזב נורא, הוא כל כך מעבר לשיא שלו.
להשוות את התמונות שלו לאולימפיה 2004, זה פשוט לא יאמן.
הייתי שמח אם מישהו יוכל להעלות נתוני משקל עדכניים, אז לעומת עכשיו - ולא רק של רוני.
ב 2004 הוא היה 300 ליברות יבש, אולי הבאדי בילדר המרשים בהיסטוריה.
כמה הוא היום אני לא יודע, אבל הוא לא נראה בולט לעומת האחרים, בעוד שאז לא היה מקום בכלל להשוות.
גם קטלר מאכזב השנה, שנה שעברה נראה טוב יותר.
מרטינז מאיים אכן על המקום הראשון, אפשר שתהייה פה הפתעה.
דניס וולף נראה אדיר, רואים היטב את העלייה שלו (10 קילו שריר ברמות האלה זה דבר מטורף).
גם דקסטר נראה מעולה.
נחכה להמשך.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט