צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-09-07, 22:45   #90
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lee123
:):):):) איזה סטלנים יש פה, אני מת!!!!!!

לילד שאמר שיורידו את חבר שלך מקרבי ל"דרגת ג'ובניק" או משהו כזה, חחחחחחח. אם זה היה העונש אז תאמין לי ש50 אחוז מהקרביים היו לוקחים את הנשק בחופשות והולכים לירות במקומות כאלה, רק בשביל "לרדת לדרגת ג'ובניק". חחח!

לגבי זה שהכלא בית זונות - מי שחושב שכלא צבאי זה בית זונות הוא חי בסרט אחד גדול! היה איתי איזה בחור רוסי אחד בקורס שעשיתי לפני הרבה זמן בצבא שהיה גם בכלא אזרחי וגם בכלא צבאי, הוא אמר לי שהתנאים בכלא אזרחי, תאמינו או לא, הרבה יותר טובים מהתנאים בכלא הצבאי. אז אל תכניסו את הבחור לאשליות סתם.

אני מכיר את המערכת הצבאית מספיק זמן ואני לא סובל אנשים מורעלים, "מפקדים" ( עאלק), משטרה צבאית ורס"רים.. הצבא שלנו רקוב מיסודו והוא מורכב מאנשים חסרי תועלת שנשארו שם כי ידעו שאין להם סיכוי לשרוד באזרחות ( הרוב, לא כולם, יש יוצאים מן הכלל). רוב המשפטים בצבא הם בגלל נפקדויות, דיגום וסירוב פקודה - 90 אחוז מזה זה חראטה. אבל המקרה של קצ'וק שונה מרוב המקרים. אם תקבל עונש גדול ( וכנראה תקבל), אז זה יגיע לך כי מה שהוא שעשית זה טמטום מוחלט. הבנאדם עדיין לא עבר 30 יום בצבא ( צקן אותי אם אני טועה), אז האשם העיקרי הוא החבר שלו שנמצא שם כבר שנתיים והיה צריך להבין את המשמעות וההשלכות שעלולות להיווצר ממעשה אידיוטי שכזה. לכן אני מאמין שחבר שלך הולך לשבת הרבה מאד זמן בכלא, ובצדק.
כמה זה הרבה?
סתם מעניין אותי..

ד"א מה העונש המקסימלי ששמעת שמישהו קיבל? [חוץ מלעוף מהצבא] ועל מה זה היה?
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט