ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
אל תהיה ליצן , מה זה אי אפשר להתווכח עם מחקרים? אם המחקר פורסם באיזה בטאון צדדי בקזחסטן ולא זכה לסינון ראוי הוא קביל כמו מחקר שפורסם על ידי ז'ורנל אירופאי מפורסם? אל תגזים.
בלי קשר , בתחום האבולוציה יש דעות לכאן ולכאן , ואני בטוח שלא כולם תמימי דעים בעניין. אל תהיה שחצן כל כך , לפעמים יש להרחיב יותר ממה שאתה קורא באינטרנט.
אני יכול להבטיח לך שאם הוא יגיד מה הממצאים המדעיים בעניין הוא לא יפוטר , בין היתר כי הוא לא סתם מרצה זוטר אלא גם ראש החוג לאנטומיה. אתה יכול להיות רגוע בנוגע למקום עבודתו.
|
לא פה אתה טועה, הוא לא יכול ללמד הבדלים בין גזעים במדינה ליברלית גם אם הוא חושב שזה נכון,אפילו אם הוכח שלכושים יש מוח קטן יותר הוא לא יכול ללמד את זה אני מקווה שאתה יודע שאתה חי בחברת "פוליטיקלי קורקט" ומבחינת החוק אסור לו ללמד או לדבר בצורה גזעית,זה ממש חוק.
ושוב בקשר למחקר לא מדובר על מחקר מקזחסטן אלא במחקר של אדם מפורסם ואוניברסיטה מפורסמת, אין פה קשר לתאוריה או אבולוציה לכן לא ניתן להתכווח עם הממצאים, המחקר הזה הוא לא תאוריה הוא איסוף של נתונים פיזיים שערך שנים רבות והוא כולל מדדים מדוייקים גם בכל מה שקשור למוח.
בכל אופן תדפיס לו את כל המחקר ולא רק חלק, וגם תביא לו את זה ותדבר איתו בפרטיות לא לפני כולם,ככה לפחות הוא יהיה פחות שקרן.