ציטוט:
פורסם במקור על ידי blinki
וגם אם זה נכון אז מה זה תחרות בין גזעים למה אתה צריך(הכוונה לעמרי) את התחושה של העליונות? הגזענות נוטפת ממך.
ומה זה הביטוי המסריח הזה "כושי", אני בטוח שאם הייתם שומעים שבאיזה בית ספר בארה"ב או באירופה היו קוראים לנו "יהודנים בעלי אף ארוך" הייתם משתגעים, או שהייתם רואים בbb פוסט שלם על איך היהודים מזיקים לעולם עם שלל ביטוי גנאי הייתם מתפחלצים אז חלאס עם הביטואים המסריחים האלה.
ואני לא יודע אם אתה כתבת בצחוק שאתה פאשיסט או לא, אבל אם כן אתה מודע לכך מה הן העקרונות של הפאשיזם? כי אם כן ובכול זאת אתה מגדיר את עצמך פאסיסט אז תיהיה לי בריא
|
1-כל גזע/ציבור צריך תחושת עליונות מסויימת זה מה שגורם לו להצליח ולהתבלט,בגלל זה כל האימפריות בהיסטוריה שקמו עד היום והגיעו להישיגים היו אימפריות שדגלו בעליונות.
לא משנה אם זה מצרים/פרסים/יוונים/רומאים/לבנים שכבשו את כל אסיה כמעט את כל דרום אמריקה או את כל אמריקה הצפונית ואוסטרליה, כולם דגלו בעליונות שלהם, והיהדות עצמה מטיפה לעליונות והמציאה מילה מיוחדת שנקראת גויים, מה שאין בשום תרבות/דת אחרת.
2-כן קוראים להיהודים נחותים וזה בגלל עליונות לבנה או אחרת,אז למה אני כיהודי לא יכול להרגיש עליון כאשר אחרים מתייחסים לעצמם כעליונים? ואני גם לא מתייחס להיהודים כעליונים בכל דבר,אמרתי מספר פעמים שלכל גזע יש יתרונות וחסרונות שלו, מה לעשות בספורט ההישגים שלנו מעטים יחסית,זה לא שיש באמת גזע עליון בגלל שכל גזע הוא עליון בדבר אחד ונחות בדבר אחר אתה מבין? אז זה ממש לא כמו היטלר למשל שדירג את הגזעים ורצה להשמיד את האחרים, כל מה שאני עושה זה מראה הבדלים מדעיים ומבטל את התפיסה שמנסים להאכיל אותכם שבני אדם הם שווים.
3-בין אם אני פאשיסט או לא, תחליט אתה, לליברמן שקורא לטרנספר של אוכלסיית מיעוט שחיה בארץ שלנו יש את הקול שלי, אם זה פאשיזם או לא תחליט אתה, השמאל כבר החליט להשתמש במילה פאשיזם,אז אין לי בעיה לעשות פרובוקציות ולקרוא לעצמי פאשיסט אם גם ככה כולם קוראים לאמונה שלי פאשיזם.