צפיה בהודעה בודדת
ישן 18-11-06, 15:27   #11
Nimrod
חבר פעיל

הסמל האישי שלNimrod

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Shlomik
1. אולי אתה צודק ואני מתבלבל אבל אני בטח לא צריך לספר לך על התכונות ההליפוגניות (והאנטי-לפוליטיות) שיש לאינסולין אם יהיה לך רגישות נמוכה מאוד לאינסולין הגוף שלך יפריש אינסולין בכמויות גבוהות ובכך תגרום לאגירה/ אי פירוק של שומן במהלך היום.
הרי אתה מסכים איתי שבזמן שאינסולין מופרש הגוף לא מפרק שומן?

2. ביחוד בשלבים הקיצונים של החיטוב? אני רוצה לראות אותך אומר את זה לליבנה שביט, מאור זרדז, ג'רי קריל וכל שאר המתחרים שכל כך מקפידים על לאכול כל 3-4 שעות.
יש לך אולי קישור למחקרים האלה שאתה מדבר עליהם?
עשית לי חשק להתעמק קצת בעניין.

1. נכון אבל בדיאטה אתה צורך מעט פחמימות והרבה שומן אז לא תיהיה קפיצה של אינסולין, זו אחת הסיבות שאמרתי בשלבים הקיצוניים, אולי בדיאטה על מעל 150 גרם פחמימה לא יהיה יתרון ברגישות טובה לאינסולין, למרות שזה קשור בכמות האירובי ובעצימותו, על כמות אירובי גבוה ובעצימות גבוה גם על 200 גרם פחמימה עדיף רגישות נמוכה.
2. בשלבים הקיצוניים של החיטוב על מעט מאוד פחמימות עדיף לעשות הרבה דברים בשביל להקטין את הרגישות לאינסולין ואחד מהם זה לא לאכול הרבה ארוחות עם פחמימה.
המתחרים שנתת אוכלים כל 3-4 שעות חלבון כי הם חושבים שזה חובה ואני חולק עליהם, אבל אפילו הם מחלקים את הפחמימות ל3 ארוחות ביום (לפי הכרטיסי ביקור) בשביל להוריד רגישות לאינסולין.. אני עדין חושב שהם טועים עם החלבון והם יכולים בכלל לאכול 3 ארוחות ביום.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Shlomik
נימרוד טוב בדקתי את הענייין הרגישות לאינסולין והאמת שיש משהו בדבריך, שככחתי לרגע את היתרונות שבהקטנת הרגישות לאינסולין במצבים מסוימים כמו בחיטוב קיצוני אבל זה עדיין לא אומר שאפשר להסתפק רק ב3 ארוחות...
והאמת שזה גם נורא תלוי את מי תישאל, אם תגיד למישהו כמו THE KID שידוע בחיבתו הגבוהה לרגישת טובה לאינסולין שצריך רגישות נמוכה לאינסולין בחיטוב הוא מהר מאוד יביא לך המון טענות למה אתה טועה ואם תגיד אותו דבר למישהו כמו GAL.T רוב הסיכויים שתקבל חיוך אז הכל תלוי את מי שואלים ועל איזה נתונים מסתכלים.
זה מדע, יש אמת אחת, gal.t צודק.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
אני לא חושב שתזמון ארוחות זה משהו שכ"כ משפיע.
תוספי מזון כמו קפאין וכו' משפיעים יותר על הרגישות לאינסולין.
בשלבים הקיצוניים של החיטוב עדיף לך לעשות מה שיותר להקטנת הרגישות, ברור שזה לא קריטי וגנטיקה משפיע הכי הרבה...

"החיטוב שלך זה 80% תזונה
המסה שלך זה 80% אימונים
החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים"

ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) :
http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg

"סמים הם סטרואידים לנשמה"

נמרוד

מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים)
Nimrod מנותק   הגב עם ציטוט