1. כן זה נכון, אבל שומן נותן לך מראה 'שמן', בגלל זה בתחילת דיאטה על משקל דיגיטלי שבודק שומן בעזרת פולסים עלה האחוז שומן.
2. כל עוד לא נשקלת בבוקר המשקלים משתנים 2 קילו +-, אני נשקל בבקרים או שאני מחרבן בבוקר ואז נשקל בלי להכניס פירור, או שאני מרגיש שהגוף לא מלא אלה ריק .. כמובן שתמיד אחרי השתנת הבוקר.
3. עדיף שלא, אבל לאכול 3 ארוחות ביום זה בסדר גמור ולא הופך אותך לקטבולי או משו.
זה יכול להשפיע על הרגישות לאינסולין ועל הרעב, אבל זה בטח ב60, אם יותר נוח לך, אתה יכול במסה לאכול 3 ארוחות + ארוחה אחרי אימון, אישית לי נוח 5 ארוחות ביום (כולל אחרי אימון) במסה ו4 בחיטוב (כולל אחרי אימון).
אוקי קראתי את ההודעה של שלומי,
בקשר ל1 ו2 אני מסכים איתך.
בקשר ל3 אתה טועה ובחיטוב אני לא אהיה קטבולי זה חרטא ברטא, הפוך בחיטוב דווקא יש יתרונות למעט ארוחות כי אתה לא רוצה לשפר את הרגישות לאינסולין אלה להפוך אותה לפחות טובה.
אני לא אומר אפשר קצת לחשוב בחוכמה על תזמון מזון (כמה שיותר קרוב לשינה וכמה שיותר בבוקר) ולהשתדל לאכול ישר אחרי אימון ועוד ארוחה עד שעה וחצי אחרי הארוחה הזאת), אבל זה די שטויות ובפועל מה שחשוב זה מה שנכנס.
בקשר לכמות להכניס לגוף, אישית בהעמסת פחמימות האחרונה הייתי חייב ללכת למקום חשוב אז חיברתי 3 ארוחות, אכלתי 2 פיתות, 500 גרם אורז אחרי בישול, 120 גרם בשר, 2 יוגורטים, 3 כפות קוטג'. ונשארתי רעב.
החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים"
ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) :
http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg
"סמים הם סטרואידים לנשמה"
נמרוד
מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים)
|