צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-09-07, 23:00   #17
Judokan
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 267
שלח הודעה דרך ICQ אל Judokan שלח הודעה דרך MSN אל Judokan
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tal_s
המשקלים הם בליברות 100% אין סיכוי שאתה מרים משקלים כאלה גם לפי התמונות וגם שאתה אפילו לא שבוע בחדר כושר...
אם תהיה לי הזדמנות אבקש מאדם מסוים שיצלם אותי כשאני מבצע את התרגילים.
אתה לא מאמין? לא צריך! לא באתי לפה כדי לשקר אלא רק כדי להשתפר ולקבל עצות מאחרים.
מה האינטרס שלי בכך שאזרוק סתם מספרים של משקלים שאני מרים? זה יעשה אותי יותר מגניב? יותר חזק, או מה?

אפילו לא שבוע בחדר כושר? אתה צוחק עליי? אתה לא מבין קרוא וכתוב? שוב אני מסביר:
אני מתאמן 10 שנים בג'ודו ובשנתיים האחרונות לקחתי את ענף הג'ודו כמקצוע ולא סתם כחוג אלא כמשהו רציני מכל הבחינות. בנוסף לכך עבדתי בביתי עם משקולות ואני עובד לפי התוכנית שהצגתי כמעט חודש והיום במכון כושר עליתי במשקלים של כמה מהתרגילים כך שזה מעודכן מהיום.
אני מתאמן כל השבוע (ג'ודו, אירובי ואנאירובי) ועושה את כל המאמצים לקראת תחרות בינלאומית שתתקיים בשבת הבאה כך שאני צריך להיות גם חזק פיזית ולכן אני עולה במשקלים ועומד בעומס.


ציטוט:
חרא של תוכנית, פשוט חרא.

אני אפתח את הספר של ריפטו במיוחד בשבילך ויצטט פסקה שזכורה לי היטב:

"...there is no way for a human being to utilize the quadriceps muscles in isolation from the hamstrings in any movement pattern that exists except on a machine designed for this purpose. No natural movement can be performed that does this. Quadriceps and hamstrings ALWAYS function together, at the same time, to balance the forces on either side of the knee. Since they ALWAYS work together, why should they be exercised separately? Because somebody invented a machine that lets us? "

עריכה:
סתכל בפוסט שלי פה, זאת יכולה להיות אחלה תוכנית בשבילך:

http://www.israelbody.com/showthread.php?t=30399

רק במקום החתירה תחליף בPOWER CLEAN בשביל כוח מתפרץ.
אתה יכול להוסיף תרגילים פליאומטרים כמו BOX JUMP.
נכנסתי לאשכול ולא כל כך הבנתי מה עליי לעשות בתוכנית.
למרות שאני קורא הרבה מאמרים בנושאי תזונה ואימונים לא ברור לי איזה תרגילים עליי לעשות ומה אופן הביצוע.. אני מכיר בעיקר את השמות העבריים של התרגילים ופחות את השמות האנגליים.
אשמח אם תיצור איתי קשר מחר בבוקר או בזמן אחר באייסיקיו / מסנג'ר אם יש לך כי זה עדיף יותר מאשר לדבר על גבי הפורום.

ציטוט:
אתה מוכן להפסיק לכל אחד שבא לעשות דד ליפט ומילטרי פרס, הבן אדם בן 15 עוד לא צמחו לא שיערות בבית שחי.
מה זה קשור לעזאזל? ולא גדלו לי שיערות בבית שחי? :laugh: איך הגעת למסקנה הזאת? לקחתי גנים מרוקאיים אז אל תחשוב שאין לי שיערות בבית שחי או בכל מיני איזורים אחרים בגוף
אל תחשוב שאם מישהו אומר לי לעשות תרגילים מסוימים אז ישר ארוץ לבצע אותם.
קודם כל אתייעץ עם האנשים הנכונים, אקרא מידע נוסף על התרגילים ואדע בדיוק מה לעשות אח"כ.

צום קל וגמר חתימה טובה!
בברכה רביב.
Judokan מנותק   הגב עם ציטוט