ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
שיש עליונות ליהודים בתחום הIQ או מה שאתה לא מדבר עליו.
מבחינה אבולוציונית , כל בני האדם שווים , פרט לאולי הסתגלויות ספציפיות לאזורי מגורים קצוניים למשל. מבחינת נפח המח , אני לא חושב שהמח היהודי גדול משל השאר , אז אין סיבה שנהיה יותר חכמים.
כשאני מדבר על הבדלים אני מדבר על דברים מהותיים שגם רלוונטיים לענין. לצורך העניין , לא , שחור מול לבן זה לא גזעים שונים.
|
בני אדם לא שווים בשום דבר,והצבע שלנו הוא לא מה שעושה את הבבדל, שם המחקר זה Race is More Than Skin Deepיש הבדל בין הגזעים הראשיים אם מדובר בגודל פיזי של המוח או במערכות המין והמבנה גוף שלנו.
בלי להיכנס לתת גזעים לאסייתים יש את המוח הכי גדול פיזית והמבנה גוף הכי קטן,מאסת שריר נמוכה,מערכות מין קטנות מאוד(בין אם זה שדיים או איברי מין זכריים),אבל מבחינת חשיבה והישגים הם אלופים, הכושים מבחינת מערכות מין עליונים בין אם זה גודל של האיברים או ילודה,מאפיינים פיזים טובים,אבל המוח הכי קטן מכל הגזעים והישגים תרבותיים הכי נחותים שיכולים להיות, לצורך העניין אין שום עם/מדינה של כושים שהגיעה אי פעם לעליונות או למעמד של אימפריה כלשהי, והלבנים נמצאים בדיוק באמצע עם עליונות תרבותית ועם כל המאפיינים האחרים גבוהים,בגלל זה ההצלחה שלהם היתה כל כך גדולה כל השנים כי הם משלבים מכל התכונות.
מבחינת יהודים מחקרי גזע מתחייסים לאשכנזים כתת קבוצה ניפרדת "מהלבנים" אתה יכול להסתכל במחקר הזה ש-BULLET הביא, בדקתי עליו בפורומים בחו"ל זה אחר מהחוקרים הידועים ביותר בתחום של הגזע בעולם, הסיבה שמנסים להשתיק מחקרי גזע זה בגלל שהיום מערכת החינוך והעולם המערבי מנסה להטיף שכולם שוווים וכל זה.. תקרא את ה-FAQ שהוא רושם בסוף על מחקרי הגזע.
ושים לב שהוא נותן ספציפית התייחסות לאשכנזים בסעיף ה-IQ בשונה מהלבנים,יהודים אשכנזים עם IQ ממוצע 115(הכי גבוה) ולבנים עם 100.
תאמין לי שאנשים שמכנים את עצמם "ארים ונורדים" מקבלים את זה שליהודים יש IQ גבוה יותר מהממוצע הלבן,והם אלה שמטיפים לעליונות עוד של הגזע הלבן שלהם,אז אם הם מקבלים את המחקרים האלה זה כבר אומר משהו.
המחקר הזה לוקח 3 קבוצות עקריות וחוקר שם הכל, אתה יכול להתייחס לטבלה שמארגנת את כל ההבדלים אבל עדיף לקרוא.
Professor J. Philippe Rushton
University of Western Ontario
London, Ontario, Canada N6A 5C2
http://www.harbornet.com/folks/theed...shton/Race.htm