צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-09-07, 07:55   #9
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SuzukiR
איזה תגובה שנוטה לצד אחד

בשורה התחתונה עומר ניצח את האדמור וזהו

ולגבי זה שארבל אמר שהוא הראה בגרות מה להגיד את זה יש מבוגרים שמיתנהגים כמו תינוקות ופה הוא הראה והוכיח שהוא גם בוגר בגיל וגם נפשית
עזוב אחי!!! יש אנשים שהקנאה אוכלת אותם כפרה אין מה לעשות

יואב תמיד שנא ועקץ פה ושם את עומר והיה בטוח שאדמור יקח אלוף אלופים ומר ישראל לשנת 2007כתב עליו הודעות וכרזות כמו שציינתי על גבי הפורום וואלה נפתחה עין וראיתה מה קרה...
וזה שעומר לא יכל לכווץ את הרגלים זה בכלל לא קשור לזה שהרגליים שלו צרכות שיפור או לא..הרגליים שלו במצב מצוין ומי שלא מאמין יכול לבוא לראות אצל גיל תמונות שהוא צילם לפני התחרות יש התכווצויות אדירות בתחרות ולא תמיד זה קל ומהלחץ לא תמיד זוכרים גם לא נורא

מה שהיה היה והינה התוצאה,אופיר התנהג בבגרות ספורטיבית מה שיואב לא הבין, אף אחד לא רצה להתיחס אליו או להשוות אותו לילד הוא מקצוען שעלה והראה מה שיש לו להציע וידע להתמודד אם האמת ..וזה דבר שכל בן אדם יכול להראות גם אם הוא בן 70
אני גם לקחתי מקום חרא בתחרות..ואני מודה בזה ואם בן אדם נכנס ויתחיל להגיד שאני הייתי צריך לקחת מקום גבוה יותר ושראובן או אור ביטון לא נראו מספיק חטובים או גדולים כדי להגן על שמי?אני פשוט אתקן אותו יגיד לו תודה רבה ושיחסוך לעצמו את הבושות וידבר רק לענין שזה מגיע לפיתוח גוף.
Night_Wolf מנותק