צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-09-07, 21:53   #79
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי RedHat
א-מי שחט אותם?
לגבי קבלני הקולות-לא נפתחה חקירה.תראה שחיתות שקשורה להון שלטון,מינויים פוליטיים וכו.
הימין מלא בזה(לא שהשמאל חף מפשע).
מי בגד במדינה?חד"ש?בל"ד?מי מדבר עליהם בכלל?קיצור אתה חי בסרט,השנאה שלך לשמאל(חצי מאזרחי המדינה להזכירך,משלמים מיסים משרתים בצה"ל וכאלה)מעבירה אותך על דעתך
תקשיב טוב , אני לא יודע במה שטפו לך את השכל , אבל אין סיכוי בעולם שהמוסלמיים הקיצונים ביותר על פני כדור הארץ כמעט , ישאירו אוכלוסייה יהודית לא מוגנת בחיים.
פשוט יכנסו חבורות של מסתננים לישובים שלהם מארגוני טרור ממומנים ע"י מפלגות במדינה שלהם ויהרגו שמה אנשים בעשרות זה שהדוד אבו המאוזן עם החברים מהפת"ח מסכימים לקבל מתנות מאולמרט בלי להתחייב לכלום ולקחת הכל , לא אומר שהעם שלהם אפילו כאלה.

דבר שני : למה לעזאזל חותמים הסכם בלי לקבל כלום?????????
כאילו הם נותנים שלום תמורת שטחים אז מה תמורת השלום שלנו?

מי הדגנרט שהמציא את הנוסחה הזאת???

ואיך בדיוק אולמרט עם הפרופוגנדה שלו מסביר שיהיה רוב יהודי פה בישראל אם כל הערבים ישארו עם אזרחות ויצביעו למפלגה של בשארה לשעבר? (מה שמצחיק שאם תכנס לYNET יש שמה טבלה של ישובים ואחוזי תמיכה במפלגות בבחירות 06 , נחש למי הכפרים של הערבים ה"טובים" הצביעו? ז"א אבו גוש וכו')

דבר שני , אני לא חי בשום סרט , אני מביא עובדות ואתה אומר , "מי , מה?" אתה זה שחי בסרט. ולצערי אנשים שמצביעים לשמאל זה אפשר לסכם ב2 מילים : סרסרות עוני.
+ 20% ערבים שלא נראה לי שישימו מחל בקלפי. ויהיו בעד כל דבר שפוגע בישראל.
אז אתה חי בסרט שיש בכלל שמאל אמיתי יותר מאחוזים בודדים.
חוץ מזה לשרת בצה"ל כולם עושים , הימין בעיקר ( אתם רק יכולים להתלהב שאתם לא מסרבים לפנות משפחות באלימות שגובלת בפנאטיות כאילו לא מם באים המשתמטים האידיולוגיים והג'ובניקים )
בקיצור השמאל לא חצי מאזרחי המדינה , אלא אם כן אתם חיים באיזה עיר תת קרקעית או משהו , כי משום מה אני לא פוגש שמאלאנים לא כלכליים כ"כ הרבה והרוב שאני פוגש ובכלל דן איתם פוליטית הם הופכים לימין.
וגם אם היו 70% הייתי שונא אותם עוד יותר.
אתה שונא את הימין אז מה? לך מותר?

קל להצהיר כל מיני שטויות . במיוחד כשאתה מיעוט שלא מגיע לרוב בפוליטיקה על אף התערבות בינלאומית ותמיכה + תקשורת (ראה ויקיפדיה לגבי בחירות בשנות ה90 + הטייה פוליטית בתקשורת שהבאתי , אני לא זורק דברים לאוויר)

אז מה שנשאר לי לומר כי יש לי כבר כאב ראש מכל הפוליטיקה הזאת:

כיבוש
עכשיו

Leo מנותק   הגב עם ציטוט