ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sugarzaza
גם אני עובד אבל מתמרנים, ככה זה. נניח בימים של האימון אני מבקש משמרת בוקר ככה עד 2-3 ואז הולך למכון אחה"צ. מביאים טאפוורים מהבית ומקווים שהאחראי לא ישים לב שאתה יוצא ב-7 שעות איזה 4 פעמים לאכול
אגב אתה לא עובד עם גיל?
|
עבדתי, עכשיו כבר ירדה לי המוטיבציה וירד הרצון אז אני לא רואה טעם לעבוד איתו. מה גם שרציתי לנסות קצת דברים בעצמי, ליישם את הידע שרכשתי בשנה האחרונה.
בעיקרון אין לי כזה חשק כי אני רואה כמה הפסדתי עד עכשיו בשנה האחרונה. אז הרווחתי עוד 8-10 קילו שריר - נו ו? הייתי דבוק כל הזמן למטבח, אומנם הייתי יוצא תמיד ואף פעם לא מפספס יציאה בגלל ארוחה, אבל תמיד הייתי דוחה פגישות עם חברים בכמה שעות כי יש לי לדחוף אימון או משהו בסיגנון. או כל הזמן הולך עם אוכל בתיק כמו מניאק מביא לשעה של תיגבור לבצפר 3 סנדוויצ'ים כי זה נופל בדיוק על הזמן שאני צריך לאכול (היום אני מבין כמה הייתי אידיוט). או שהייתי מביא ארגזים של אוכל לעבודה.
עזוב, היום אני מבין עד כמה הייתי עיוור. פיתוח גוף זה סבבה, אבל צריך לזכור שזה בסה"כ תחביב. יש פה אנשים שלא יוצאים בגלל חס וחלילה לפספס אימון\ארוחה, או יש כאלה שאם הם כבר יוצאים אז מביאים איתם חזה עוף וכדומה.
קיצר אחי, קח הכל בפרופורציה. תסתכל עליי לדוגמא, עוד מעט אני הולך לצבא, וואלה אני אהיה ג'ובניק זה נכון, אבל לא בטוח בכלל בכלל שאני אמצא את הזמן והחשק להתאמן. יש מצב שאני לא אצא יומיות (במידה ואני אקבל את התפקיד שאני רוצה).
קיצר יש דברים מעבר לפיתוח גוף.