ציטוט:
פורסם במקור על ידי HammEr-StriKe
אוויי כמה שאתה מצחיק!! אני לא רוצה להרוס את הפוסט אבל חייב להגיד לבנאדם הזה משהו!
אתה חושב כמו הנאצים החדשים של גרמניה..
היטלר עלה לשלטון בצורה אכזרית אפשר לומר, הוא החזיק בשנאה שלו ליהודים ונעזר בזה לעלות לשלטון, החברה הגרמנית הייתה פשוט מושפעת למשך השנים מהרגע שהתחיל להמציא את ההסתה, הוא כתב את הספר מיין קאמף שאגב עד עכשיו צעירים מזדיינים שאפשר לקרוא להם ניאו נאצים קוראים את זה, ומפיצים את זה גם באינטרנט וכו'.. גרמניה הייתה תחת ההשפעה שלו..
אתה אומר שהוא השיב לגרמניה את הגאווה, איך? בזה שרצח את כל היהודים של אירופה?! בזה שהוא הפיץ אידיאולוגיה של שנאה וגזענות? בזה שהוא הקים מכונת מלחמה חזקה כדי לחשוב לכבוש את כמעט כל העולם? ואני אשאל אותך, מה בדיוק קרה אחרי שהוא הרג את עצמו? גרמניה קרסה, והגאווה היחידה שנשארה לגזענים הללו זה שהצורר עשה את שלו בזה שהשמיד 6 מליון יהודים.
אתה אומר שהוא שיקם את מצבה הכלכלי? בטח היה מפריע לו לראות יהודי עם עסק מצליח בגרמניה או בארץ אחרת באירופה, הוא אכל את עצמו ברגע שראה יהודי עושה כסף, למה? כי זה הי על חשבונם של הגרמנים.. ותראה רק לאן הוא לקח את זה.. להשמדת עם!
אתה אומר שהוא היה הנואם הדגול ביותר בהסטוריה, את זה אפשר לשמוע אך ורק מצעירים ניאו נאצים ועל כך אני חושב עליך את הדברים הללו..
אין ספק שהוא היה מתוחכם והוא עשה את מה שעשה בדרך גאונית.. אבל אל תשכח שהוא צורר היהודים הגדול בהסטוריה.. להעריץ בנאדם כזה כבנאדם זה להיות ניאו נאצי.. או שאתה לא מבין כל כך על מה הדברים שאתה אומר עומדים או שאתה מסתתר אחרי דעות שאני לא רוצה לחשוב עליהם בכלל..
|
אף אחד פה לא מעריץ את המעשים שלו. :dry:
הרוב המוחלט שונאים אותו שנאת מוות ואת המעשים שלו.
העיקרון פה הוא לא המעשים אלה הדרך.