צפיה בהודעה בודדת
ישן 16-09-07, 02:49   #1
XxX-DriX
חבר פעיל

ברירת מחדל כמה שאלות בקשר לתוכנית אימונים Fbw

אהלן,
רציתי לדעת מה אתם אומרים על התוכנית אימונים הזאת?

אני מבצע אותה 3 פעמים בשבוע

Chest Push-up 7x2, chest dip 7x4
Back Pull-up 7x3, Chin-up 7x3
Shoulders Raise 10x3
Triceps Triceps Extension 10x3
Concentration Curl 10x3
shrug 10x3
Waist Crunch 15x4, Plank 1 minx2

אני בכוונה לא מתאמן על הרגליים,כי אני עושה הרבה ריצות,ואני לא רוצה להעמיס עליהן (וגם בזמן האחרון יש לי כאבים בברכיים,הפסקתי לרוץ בנתיים ומן הסתם אין סיכוי שאני יתאמן על הרגליים)

בכל מקרה,מה אתם אומרים עלייה?,יותר מדיי סטים? פחות מדיי סטים?
אגב אני מתאמן בבית,ככה שאני לא יכול לגוון ממש בתרגילים כי אין לי את האמצעים,(יש לי כמות מצומצמת של משקולות)
ואת הchest dips אני עושה בין שתי כיסאות (מה שכן הגובה של המשענות של הכסאות מגיע לי טיפה יותר נמוך מהמותניים,לפי מה שראיתי בexrx.net המוט שעושים איתו chest dips בכלל אמור להיות בגובה מעל הראש,יש חשיבות לזה? או שכל עוד התרגיל הוא אותו תרגיל זה לא משנה?)

דבר אחרון,אני עם התכנית הזאת כבר בערך 3-4 חודשים...ואני בקושי יכול לגוון בתרגילים בגלל שאני מתאמן בבית...אני כן העלתי במשקלים שאני מרים,וגם אומרים לי שגדלו לי השרירים והכול...אבל השאלה היא,אם זה בסדר להתאמן עלייה כל הזמן? או שחובה להתחליף את התרגילים כל הזמן?,מה יהיה נניח בעוד שנה?
כי לא נראה לי שזה אפשרי....אם אני אשאר עם התוכנית הזאת,זה מספיק טוב בשביל לשמר את השרירים?,או להגדיל אותם עוד קצת אם אני יעלה במשקלים שאני מרים? או שאפילו בשביל זה,חייבים להחליף תוכנית ותרגילים?

נ.ב.
אין לי זמן להרשם למכון כושר,ככה שזאת לא אופציה...אחרת זה היה פותר לי את הכל....
סליחה על החפירה ותודה מראש על העזרה
XxX-DriX מנותק   הגב עם ציטוט