צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-09-07, 21:00   #22
assito
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הזברה
תלוי בכמה עצים האימון הולך להיות ובאיזה מצב אני נמצא מבחינת השתקמות מהאימון שעבר.

באימונים הכי עצימים ,כשאני מתקרב לrm נמוך מאוד ,אני פועל לפי התחושה ובדרך כלל זה יוצא שני סטים קלים עם משקל נמוך ועוד סט אחד קצר עם משקל די גבוה אבל לא קרוב.

לדוגמא, נניח שאני רוצה ללחוץ בחזה 155 קילו בשתי חזרות , אז אני אתחיל עם שני סטים במכונה עם הפין של המשקל איפה שהוא באמצע, כשבכל אחד 4 חזרות בקצב די איטי.
אז אני שם 100-110 קילו על המוט ועושה שתיים שלוש חזרות. באימונים הכבדים, גיליתי שלמתוח את הטרפז עוזר לי ליציבות על הספסל בפרס (יש לי טרפז קצת לא סימטרי, זה לא נורא מבחינה ויזואלית, אבל זה מאוד מגביל אותי במשקלים גבוהים) ולמתוח את החזה עוזר לי להכנס מהר יותר למוג'ו בטי בר.

בסטים בינוניים ומתמשכים יותר, או כשלא השתקמתי לגמרי מהאימון שעבר, אני לרוב לא עושה מתיחות .אם המשקל סביר, סט קל ,סט בינוני ויאללה לעבודה. מהנסיון שלי ,עשיית מתיחות גם לאנטגוניסט וגם לאגוניסט פוגעת ביכולת שלי לשפוט כמה המשקל כבד ובכמה חזרות אני יכול להרים אותו כרגע וזה גורם לי להגזים לשני הכיוונים באימון שבו מאוד חשוב לי ,לא לטחון את עצמי.

אם זה אימון קל , אז בכלל אני לא עושה חימום.
אתה לא עושה פעילות אירובית בכלל בהתחלה? זה לא מסוכן?
assito מנותק   הגב עם ציטוט