ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
תאמת התכוונתי בכלליות לחברים אחרים בפורום ובנינו בכלל לא חשבתי עליך שכתבתי את התגובה הזאת לי משקרים רק פעם אחת,מצטער שנפגעתה אני לא ארחיב על הנושא איתך פה מה שכן אני אגיד שיש דברים שאנשים פה לא יודעים ושלא כתכבה אבל זה לא נשאיר לפורום פשוט נישכח את זה, אני לא מחפש לפגוע באף אחד אבל גם אני ניפגע שכל אחד נהיה פה רוני קולמן ואחרי זה שמגיעה תחרות כולם קופצים
"אני לא בא למה כי יש ככה וככה" סבבה מעריך את זה אין לי בעיה יש אנשים שיש להם סדר עדיפות אחר ואני מכבד את זה אבל להגיד לי דבר כזה גועלי כמו
"וואלה אני לא בא כי לא בזין שלי לבזבז כסף בישביל לראות גברים מתרוממים בתחתונים" ועוד לא להתבייש ולהמשיך להגיב פה?!שמגיבים פה מתחרים מקצוענים חלקם לקחו מר ישראל בקטגורית משקל ועוד חלק שקוראים פה בקביעות שלקחו על אלוף אלופים?!שלא לדבר על אלי האנה מר עולם שנכנס לפה לפורום בקביעות כדי לקרוא והוא רואה כאלו תגובות איך הוא או כל ספורטאי אחר בניהם או גם אני ארגיש?
וכן אני יודע שאני חובבן למי שיש משהו לחשוב ואני כולה פעם ראשונה על במה
אבל שאני עליתי לבמה הייתה נחשיו מתחרה בידיוק כמו כולם!ועשיתי את אותה דיאטה ועברתי תהליכים מאוד קשים מעבר אליה בידיוק כמו שמתחרים כמו מאור זרדז או נאור זיו עשו ומי שזילזל ואני יודע שהיו כאלה ואני שמעתי את הליכלוכים כבר ויש לי רשימה עצבנית של האנשים האלה בפעם הבאה שאני מתחרה איך שאני יורד מהפודיום! ויראה להם מה תפריט של גיל גרנות ומה תמיכה של עומר לנדאו מסוגל לעשות  
|
מתי אמרתי את זה?
אם אמרתי את זה באמת שאני לא ראוי להיות פורום אבל אם אמרתי דבר כזה אז זאת אומרת שיש לי פיצול אישיות לא?
כי תראה איך החמאתי לאביב ואם הייתי אורמ את זה לא הייתי מגיב ככה לאביב והייתי מתחיל לקלל פה את כולם לא אמרתי דבר כזה ואם כן באמת שאני מצטער ויכול שכנראה יש סיבה מוצדקת אולי הייתי עצבני באותו יום או פשוט באותו הרגע..
אני לא חושב שאף אחד הוא מתרומם להפך עולם הבודיבילדרים הוא עולם מאוד יפה ואלה אנשים שאני מעריך מכל הזוויות ומכל הבחינות..
אני אשמח לדבר איתך במסנגר כשתתחבר..
וגם לתמונות שנאור זיו העלה ותמונות שלך עם חברך עומר לנדאו התותח החמאתי..
אם הייתי אומר מתרוממים לא הייתי נמצא בפורום הזה ולא הייתי מגיב ככה על התמונות האלה.
תחשוב..
חוץ מזה גם אתה היית עצבני באותה תקופה וכנראה זכרת משהו בערפול מהשיחה שלנו
ורק הגברת את השנאה שלך..
אבל כמו שאמרתי אני לא חושב ככה על אף אחד ואני מעריך ואוהב את כולם בפורום הזה
ומעריך במיוחד את החברה מהליגה הגבוהה יותר!
שיהיה לך גלעד חג שמח וגם לך אביב ולכל הפורום
במילה אחת אתה מלך.
|
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב