צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-09-07, 00:54   #13
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
תאמת התכוונתי בכלליות לחברים אחרים בפורום ובנינו בכלל לא חשבתי עליך שכתבתי את התגובה הזאת לי משקרים רק פעם אחת,מצטער שנפגעתה אני לא ארחיב על הנושא איתך פה מה שכן אני אגיד שיש דברים שאנשים פה לא יודעים ושלא כתכבה אבל זה לא נשאיר לפורום פשוט נישכח את זה, אני לא מחפש לפגוע באף אחד אבל גם אני ניפגע שכל אחד נהיה פה רוני קולמן ואחרי זה שמגיעה תחרות כולם קופצים
"אני לא בא למה כי יש ככה וככה" סבבה מעריך את זה אין לי בעיה יש אנשים שיש להם סדר עדיפות אחר ואני מכבד את זה אבל להגיד לי דבר כזה גועלי כמו
"וואלה אני לא בא כי לא בזין שלי לבזבז כסף בישביל לראות גברים מתרוממים בתחתונים" ועוד לא להתבייש ולהמשיך להגיב פה?!שמגיבים פה מתחרים מקצוענים חלקם לקחו מר ישראל בקטגורית משקל ועוד חלק שקוראים פה בקביעות שלקחו על אלוף אלופים?!שלא לדבר על אלי האנה מר עולם שנכנס לפה לפורום בקביעות כדי לקרוא והוא רואה כאלו תגובות איך הוא או כל ספורטאי אחר בניהם גם אני ארגיש?
וכן אני יודע שאני חובבן למי שיש משהו לחשוב ואני כולה פעם ראשונה על במה
אבל שאני עליתי לבמה הייתה נחשיו מתחרה בידיוק כמו כולם!ועשיתי את אותה דיאטה ועברתי תהליכים מאוד קשים מעבר אליה בידיוק כמו שמתחרים כמו מאור זרדז או נאור זיו עשו ומי שזילזל ואני יודע שהיו כאלה ואני שמעתי את הליכלוכים כבר ויש לי רשימה עצבנית של האנשים האלה בפעם הבאה שאני מתחרה איך שאני יורד מהפודיום! ויראה להם מה תפריט של גיל גרנות ומה תמיכה של עומר לנדאו מסוגל לעשות
אח שלי עזוב אותך משטויות מי אמר ומה אמר.
אתה תותח תימסח, אז לא הגעת הכי מוכן לתחרות ראשונה - אז מה?
רעבאק אני בתחרות הראשונה שלי שפכתי על הגוף 2 בקבוקי שמן תינוקות והייתי לבן כל כך שהשופטים שקלו להרכיב משקפי שמש.
אני רואה את הקלטת הזאת ופשוט צוחק ממנה בכיף.
לומדים, משתפרים.
בדיוק שנה אחרי הפאדיחה ההיא, נתתי פוזינג מהסרטים, הגעתי צבוע מעולה, ולקחתי מר צפון.
זה שיש לך ביצים לעלות זה כבר שם אותך 50 ליגות מעל אחרים.
חוץ מזה אתה יודע שיש לך גם גנטיקה של מפלצת - ואתה עוד תעשה טרור אח שלי.
כל מי שדיבר - דיבר מקנאה.
אני הייתי בקהל ואנשים שמבינים אמרו שיש לך פוטנציאל אדיר להמשך.
אז קדימה אחי - להפציץ!!

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט