צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-09-07, 00:48   #75
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
אתה יודע כמה כבוד יש לי אליך וכמה אני מכבד אותך ואוהב אותך..
אבל יש אנשים שקורעים את התחת הזה מידי יום ויום בעבודה כדי שיוכלו לפרנס את עצמם ולא לכל אחד יש כסף מיותר להוציא
על תחרויות של פיתוח גוף אתה לא יודע מה המצב שלי באמת ואם יש לי כבר כסף שחסכתי אותו כל החודש זה היה רק
בשביל לצאת לטיול עם חברים גם שם לא בזבזתי כי זה היה בילוי נטו אחרי שחופש שעבר שלהם הלך לאלף עזאזל בגלל המלחמה
כשהייתי מרותק לבית ולמקלט בגלל הטילים שנחתו ליד הבית שלי ואני סבלתי קיץ שעבר ולא ביליתי.
אני לא חושב שלך יש את השיפוט ולאחרים להגיד לי מה לעשות עם הכסף..
בכל מקרה גם לא היה לי איך להגיע ואם נפגעת מזה שלא באתי אני מצטער וכבר הודעתי לך
שמראש אני לא יגיע אותך ויחזיק לך אצבעות בכל זאת..
אני לא מבין למה התעצבנת ולמה רשמת עכשיו תגובה כזאתי שבאמת אבל באמת נפגעתי ממנה ואני לא אחד שנפגע בקלות
כל אחד שיעשה עם הכסף שלו מה בראש שלו כי הוא מרוויח אותו ביושר ובקריעת תחת ואל כל אחד מרוויח 2000 שקל ומעלה.
יש כאלה שרואים את הפיתוח גוף בתור תחביב וחלק באורח חיים כמוך ולא כל אחד חייב לבוא נכון?
אתה מורעל ורואים תוצאות ורואים שאתה אוהב את הספורט הזה ואתה מקריב הכל..
לכל אחד דיעה שונה לגביי הספורט.
אבל בכל זאת זה לא היה במקום מה שאמרת ולמרות הכל אני אוהב אותך ומקווה שבסוף תבין שזה לא היה בכוונה

ניגרי אתה נראה מעולה בהצלחה בהמשך
תאמת התכוונתי בכלליות לחברים אחרים בפורום ובנינו בכלל לא חשבתי עליך שכתבתי את התגובה הזאת לי משקרים רק פעם אחת,מצטער שנפגעתה אני לא ארחיב על הנושא איתך פה מה שכן אני אגיד שיש דברים שאנשים פה לא יודעים ושלא כתכבה אבל זה לא נשאיר לפורום פשוט נישכח את זה, אני לא מחפש לפגוע באף אחד אבל גם אני ניפגע שכל אחד נהיה פה רוני קולמן ואחרי זה שמגיעה תחרות כולם קופצים
"אני לא בא למה כי יש ככה וככה" סבבה מעריך את זה אין לי בעיה יש אנשים שיש להם סדר עדיפות אחר ואני מכבד את זה אבל להגיד לי דבר כזה גועלי כמו
"וואלה אני לא בא כי לא בזין שלי לבזבז כסף בישביל לראות גברים מתרוממים בתחתונים" ועוד לא להתבייש ולהמשיך להגיב פה?!שמגיבים פה מתחרים מקצוענים חלקם לקחו מר ישראל בקטגורית משקל ועוד חלק שקוראים פה בקביעות שלקחו על אלוף אלופים?!שלא לדבר על אלי האנה מר עולם שנכנס לפה לפורום בקביעות כדי לקרוא והוא רואה כאלו תגובות איך הוא או כל ספורטאי אחר בניהם או גם אני ארגיש?
וכן אני יודע שאני חובבן למי שיש משהו לחשוב ואני כולה פעם ראשונה על במה
אבל שאני עליתי לבמה הייתה נחשיו מתחרה בידיוק כמו כולם!ועשיתי את אותה דיאטה ועברתי תהליכים מאוד קשים מעבר אליה בידיוק כמו שמתחרים כמו מאור זרדז או נאור זיו עשו ומי שזילזל ואני יודע שהיו כאלה ואני שמעתי את הליכלוכים כבר ויש לי רשימה עצבנית של האנשים האלה בפעם הבאה שאני מתחרה איך שאני יורד מהפודיום! ויראה להם מה תפריט של גיל גרנות ומה תמיכה של עומר לנדאו מסוגל לעשות
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט