צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-09-07, 00:40   #74
Mr.Bazooka
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
תודה, אבל יש לדייק: החזה שלי תמיד היה טוב, רק מה, במאסה הוא מקבל מראה שונה ולא מחמיא. הכל בסדר מתחת לשומן ממתין דבר איכותי מאוד, ואני חש שעליתי יפה מאוד בשנה האחרונה - ככה שאחרי השיוף יהיה מה להציג.
אל תשכחו שרק מהחודש הבא אני משחרר באמת חבל ומתכוון לעלות חזק ורצוף עד אמצע מארס.
ההבדל ששנה שעברה התחלתי את העליה מאזור ה 72 וכעת אני מתחיל אותה מאזור ה 88 ואני סבור שההחלטה לא להתחרות השנה תשתלם ועוד איך.
ותכלס צובט לפעמים את הלב לראות תמונות מהתחרות שהייתי יבש תופת ולחשוב שבכל מקרה כרגע אין שום דימיון לאיכות הנפלאה ההיא - אבל זה באדי בילדניג ומי שרוצה להיות חטוב כל השנה משלם על כך מחיר.
יאללה מאסה!!!
שמע אח שלי גיבור כולם פה יכולים להגיד לך מה בראש שלהם ובכל זאת למרות מה שכולם יגידו
אני יגיד משהו שונה אם באמת הוא נכון..

בתחרות הראשונה שהתחרת עד 75 או 70 קילו החזה שלך היה הבעייתי ביותר ואם אני זוכר
נכון אתה אפילו אמרת שזאת הבעיה והראת תמונות מהאימונים שלך וכולם התפלאו וראו שהחזה שלך התפתח פלאים וגם אתה השבת שזה נכון...
בקיצר למה לטחון מים?אתה נראה פיצוץ גם במאסה אתה נראה טוב יחסית אולם לא הכי אסטתי שיש (למרות שאין מה לצפות אחרי הכל אתה במאסה ואתה אוכל כמו 5 בני אדם)ואתה עולה מלוכלכך מאוד בניגוד להרבה שלא פועלים לפי המדיניות הזאת..
אבל מי שבסוף קוצר את הפרי ונהנה ממנו זה אתה ולא אחרים..
גם אני בדיעה שלפעמים עדיף להשאיר את הכבוד והמוניטין בצד ולחזור עם "אקסטרא כבוד ואקסטרא מוניטין" אתה חיה רעה ותוכיח זאת לכולם בתחרות הבאה שלך.

בהצלחה חבר!

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-Two צפה בהודעה
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב
Mr.Bazooka מנותק   הגב עם ציטוט