צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-09-07, 00:21   #73
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
פעם ראשונה שאני רואה את התמונה הזאתי בגודל טיבעי ולא באווטר הקטן
יש לך אחלה חיטובים והחזה שלך משתפר משנה לשנה..החל מהתחרות שכולם אמרו לך שהוא קטן
ובעייתי לבין התמונה הזאתי..
יש לך גוף פרופורציונלי לחלוטין הגב ענק היידיים ממש גדולות וניתן לראות בקלות שהכתפיים שלך
הם החלק החזק כנ"ל גם האמות

הצבע גוף שהשתמשת בו באותה תחרות מהמם וממש מחמיא..

בהצלחה בהמשך
תודה, אבל יש לדייק: החזה שלי תמיד היה טוב, רק מה, במאסה הוא מקבל מראה שונה ולא מחמיא. הכל בסדר מתחת לשומן ממתין דבר איכותי מאוד, ואני חש שעליתי יפה מאוד בשנה האחרונה - ככה שאחרי השיוף יהיה מה להציג.
אל תשכחו שרק מהחודש הבא אני משחרר באמת חבל ומתכוון לעלות חזק ורצוף עד אמצע מארס.
ההבדל ששנה שעברה התחלתי את העליה מאזור ה 72 וכעת אני מתחיל אותה מאזור ה 88 ואני סבור שההחלטה לא להתחרות השנה תשתלם ועוד איך.
ותכלס צובט לפעמים את הלב לראות תמונות מהתחרות שהייתי יבש תופת ולחשוב שבכל מקרה כרגע אין שום דימיון לאיכות הנפלאה ההיא - אבל זה באדי בילדניג ומי שרוצה להיות חטוב כל השנה משלם על כך מחיר.
יאללה מאסה!!!

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט