צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-09-07, 23:56   #9
Mr.Bazooka
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
אני אקפוץ שיזדמן לי מאוד מענין אותי לראות מי אתה באמת.
בכל אופן המראה של הניגרי שונה בהרבה מהתמונות האלו אם הייתה בא למר ישראל הייתה רואה..הרבה אנשים יודעים לשחק אותה מבינים אבל שיש תחרות כל אחד מקפל את הזנב בן הרגליים כי קשה להוציא 65 שקל מהמשכורת לאילת.

בכל אופן ניתראה.
אתה יודע כמה כבוד יש לי אליך וכמה אני מכבד אותך ואוהב אותך..
אבל יש אנשים שקורעים את התחת הזה מידי יום ויום בעבודה כדי שיוכלו לפרנס את עצמם ולא לכל אחד יש כסף מיותר להוציא
על תחרויות של פיתוח גוף אתה לא יודע מה המצב שלי באמת ואם יש לי כבר כסף שחסכתי אותו כל החודש זה היה רק
בשביל לצאת לטיול עם חברים גם שם לא בזבזתי כי זה היה בילוי נטו אחרי שחופש שעבר שלהם הלך לאלף עזאזל בגלל המלחמה
כשהייתי מרותק לבית ולמקלט בגלל הטילים שנחתו ליד הבית שלי ואני סבלתי קיץ שעבר ולא ביליתי.
אני לא חושב שלך יש את השיפוט ולאחרים להגיד לי מה לעשות עם הכסף..
בכל מקרה גם לא היה לי איך להגיע ואם נפגעת מזה שלא באתי אני מצטער וכבר הודעתי לך
שמראש אני לא יגיע אותך ויחזיק לך אצבעות בכל זאת..
אני לא מבין למה התעצבנת ולמה רשמת עכשיו תגובה כזאתי שבאמת אבל באמת נפגעתי ממנה ואני לא אחד שנפגע בקלות
כל אחד שיעשה עם הכסף שלו מה בראש שלו כי הוא מרוויח אותו ביושר ובקריעת תחת ואל כל אחד מרוויח 2000 שקל ומעלה.
יש כאלה שרואים את הפיתוח גוף בתור תחביב וחלק באורח חיים כמוך ולא כל אחד חייב לבוא נכון?
אתה מורעל ורואים תוצאות ורואים שאתה אוהב את הספורט הזה ואתה מקריב הכל..
לכל אחד דיעה שונה לגביי הספורט.
אבל בכל זאת זה לא היה במקום מה שאמרת ולמרות הכל אני אוהב אותך ומקווה שבסוף תבין שזה לא היה בכוונה

ניגרי אתה נראה מעולה בהצלחה בהמשך

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-Two צפה בהודעה
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב
Mr.Bazooka מנותק   הגב עם ציטוט