נתחיל מזה שלפי הגמרא אין בא"י שדים,זה דבר ראשון.
דבר שני הקטע של השליה זה בולשיט,אם כבר אז מספרים שפעם בגולה היו מפזרים חול ליד המיטה כדי לראות אם יש שדים(היו בודקים עקבות) בכל אופן אני לא מאמין לא לזה ולא לזה.
דבר שלישי בזוקה,אמרת "שדים ודיבוקים רעים..",אז אין קשר בין זה לזה,שדים זה סיטרא אחרא,שזה בעברית "כוחות הטומאה",כמו שיש כוחות הטהרה של הרבנים והמלאכים וכו' אז יש כוחות הטומאה,וחלק מהכוחות האלה זה שדים מזיקים,כמו למשל כתוב בגמרא שבחו"ל היה אסור לאכול/לשתות בזוגות,הכוונה לשתות נגיד כוס אחרי כוס ואז זה נחשב 2,והשדים היו מזיקים לבנאדם,ויש עוד הרבה סיפורים,שפעם אנשים היו הולכים בלילה רק ביחד ולא לבד,וגם שאסור להיכנס לבית כנסת לבד,ועוד מלא סיפורים,בגמרא יש מלא,כי פעם זה היה נפוץ,ובימינו אין כלום. ודיבוק זה בכלל נשמה שחזרה כדי להשלים את התיקון שלה או לתקן משהו שהיא גרמה בזמן שהיא הייתה בארץ וכל מיני כאלה,זה ממש לא שד.
דבר רביעי,כל הסיפורים על ספר הזוהר,שאנשים קראו אותו והתנפחו להם האשכים וכל זה,אז הם חסרי שחר ובולשיט מכמה סיבות,אבל אני יתן לך סיבה אחת פשוטה,הם פשוט לא יבינו מה כתוב! זה לא בעברית בכלל וגם עם המפרשים קשה להבין מה כתוב,ובכלל להיכנס לסודות שיש בתוך זה צריך שנים של למידה,אז תוציאו מהראש את המיתוס של ילד שקרא בספר ויצאו לו העיניים,הכל המצאות,גם אני מכיר תסיפורים מגיל קטן שמי שקורא בספר הזוהר יכול להשתגע וכאלה,זה סתם המצאות.
ובזוקה אם אתה בקטע,אז אני יתן לך ספר לקרוא,למרות שלא תבין הכל,ולא תוכל ליישם כלום מהספר,עדיין הוא מעניין ומפחיד,לדוגמא,שם ה' המפורש שבעזרתו אפשר להרוג החיים ולהחיות המתים,ולעשות כל מה שרוצים בעצם..כוחות על אפשר לקרוא לזה..
you change the way you train, you change your limits. Even if
you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you
continue to make progress, then you have yet to hit your limit.
Open your mind to what is possible. Let your body tell you what
is possible and leave your mind out of it.
|