צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-09-07, 16:07   #88
הזברה
IsraelBody VIP - חבר יהלום
 
תאריך הצטרפות: Nov 2006
הודעות: 648
ברירת מחדל

ציטוט:
אני לא צריך להביא הוכחה כל תזונאי קליני בארץ שלמד..כולל המומחים ביותר כמו יאיר להב שאם כל הכבוד אתה לא יכול להתווכח איתו טוען שיש קשר בין חילוף חומרים לבין מס' הארוחות הצרכות במהלך היום..זה טענה הרבה יותר מוכחת שעשו עליה הרבה יותר מחקרים מאשר הטענה שלך שיש עליה מחקר אחד על 14 שנים..ממש חוכמה גדולה
לך הביתה כבר!
אני כבר יושב על הכסא בבית שלי עכשיו, אין לך לאן לסלק אותי . בבקשה, תביא הוכחות, בינתיים כתבת הרבה מילים יפות ולא הבאת כלום. אה ותחסוך לי את הדמגוגיה , גם על מתיחות סטאטיות לפני אימון, אמרו פעם שהן דבר מעולה והיום פתאום חצי מויננגייט יוצא נגדם. דברים משתנים, מיתוסים נשברים, זה שכולם עושים כך, לא מחייב שזה נכון.

בקשר למחקר, בסדר, כתבתי כבר שזה לא המחקר האידאלי, לא היתה שם השגחה צמודה על הצריכה הקלורית, אבל מנגד אפשר לראות שלא היה שינוי עם החברה שהעלו את תדירות הארוחות, כך שלצד שלך אין כאן בכלל קייס. אה וכתוב שם שההבדל לא היה רציני גם בצד השני.
__________________
שמי הוא ברק, למי שנוח לו יותר לפנות אלי בשם נורמלי.
הזברה מנותק   הגב עם ציטוט